Найкращі парфуми на 8 березня: коханій, мамі, сестрі
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Найкращі парфуми на 8 березня: коханій, мамі, сестрі

Найкращі парфуми на 8 березня: коханій, мамі, сестрі
Джерело:  online.ua

Міжнародний жіночий день (8 березня) – це чудова нагода для того, щоб потішити кохану або рідну жінку чимось особливим. Розповісти про ваші почуття допоможуть парфуми, які подарують гарний настрій, впевненість у собі та приємні спогади. У цій статті ми зібрали найкращі варіанти парфумів для неї!

Які парфуми сподобаються дівчині або дружині?

До Міжнародного жіночого дня залишилося зовсім небагато часу, тож варто поквапитися з вибором парфумів для коханої жінки! Приготуйте для дами свого серця подарунок у вигляді туалетної води Salvador Dali Dalilight – аромату для жіночної та чуйної дівчини. Ця фруктово-цитрусова композиція має легке весняно-літнє звучання: у ній легко впізнати свіжі ноти лимона, мандарину та яблука, що відкривають шлях для ніжної лілії, чуттєвого жасмину та солодкого персика. База поєднує кедр, бурштин та білий мускус. Це повітряний, легкий та освіжаючий аромат.

Якщо ваша кохана віддає перевагу інтенсивним композиціям, варто розглянути такий варіант, як італійська парфумована вода Versace Yellow Diamond Intense. Це свіжий і приємний квітково-цитрусовий парфум з чіткими фруктовими та деревними акцентами. Цитрон, груша і бергамот у ньому поєднуються в яскраву весняну свіжість, квіти створюють вишуканість, а мускусно-амброва основа – чуттєву елегантність. Цей аромат від Versace по-справжньому весняний і дуже жіночний!

Прихильниця східних ароматів напевно оцінить туалетну воду Chanel Coco Mademoiselle. Приваблива, завжди на висоті та в центрі уваги, загадкова – такою є жінка букету Mademoiselle. Це життєрадісний, кокетливий та вишукано-елегантний аромат, що ідеально підійде для вечірнього образу. Якщо вашій дівчині або дружині подобається якась із перелічених композицій, переходьте до розділу Жіночі парфуми та замовляйте!

Який аромат подарувати мамі або сестрі?

Пропонуємо декілька варіантів гарних парфумів, якими ви зможете потішити маму на 8 березня! Якщо ваша мама – молода та активна жінка, подаруйте їй свіжий аромат. Якщо ж вона віддає перевагу домашньому затишку, їй напевно сподобається сучасний квітковий букет. Перший варіант – це романтичний та освіжаючий Rochas Mademoiselle Rochas. Цьому аромату дають різні визначення: пудровий, квітковий, фруктовий, рожевий, зелений... І він дійсно такий, але не складний, а приємний, жіночний, простий. Верхні освіжаючі ноти звучать досить довго. Натомість чудовий приклад квіткового парфуму – Giorgio Beverly Hills. Виразні та свіжі цитрусові в ньому поєднуються з солодкими та чуттєвими квітами жасмину, туберози та гарденії. Клієнтки описують його як потужний, яскравий, сонячний, жіночний, вінтажний та олдскульний (маються на увазі кращі зразки ароматів 80-90-х років).

А що подарувати любій сестрі?

Що ж, найкращий вибір у цьому випадку – ексклюзивні парфуми від відомого парфумерного бренду. Якщо вашій сестрі подобаються солодкі аромати, запропонуйте їй солодку квіткову композицію від Jean Paul Gaultier Classique Eau Fraiche. Це насичена, соковита та свіжа туалетна вода у лімітованому виданні. М’якість та гармонія для сонячних весняних днів! Ще один цікавий варіант – Jimmy Choo Floral. Граційний квітковий букет доповнюється прохолодою нектарину, танжерину та бергамоту. Цей простий, але дуже привабливий аромат чудово розкриється при температурі +10-15 і вище. Цілком ймовірно, що сестра оцінить також гарний флакон!

Якщо жоден із запропонованих варіантів вам не підходить, ви можете продовжити пошук в інтернет-магазині косметики eZebra самостійно. Ключ до вдалого вибору – це орієнтація на туалетну або парфумовану воду, з нотами квітів, фруктів і цитрусових. Якщо дівчина або жінка носить східні, гурманські чи альдегідні парфуми, є сенс пошукати щось подібне. Обов’язково додайте до подарунка теплі слова та обійми!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?