5 найпопулярніших парфумерних будинків Парижа
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

5 найпопулярніших парфумерних будинків Парижа

5 найпопулярніших парфумерних будинків Парижа
Джерело:  online.ua

Французька парфумерія завжди мала популярність серед модниць і любительок якісних духів. Більшість всесвітньо відомих парфумів мають саме французьке (а якщо бути точнішим 一 паризьке) “громадянство”. Про такий флакон мріяла кожна дівчина, але не завжди і не у всіх була можливість його купити. Зараз же, у ХХІ столітті, французькі аромати продають у всіх цивілізованих країнах. Тому варто виокремити кілька найпопулярніших і найзатребуваніших брендів, які випускають люксову парфумерію.

Chanel

Засновницею цієї марки на початку ХХ століття стала Габріель “Коко” Шанель. Окрім одягу цей бренд також випускає різні аксесуари, косметику та парфумерію. Найпопулярнішим ароматом бренду є Chanel № 5. Це перший аромат, який не повторював звучання однієї квітки, а містив синтетичні парфумерні ноти. Також популярний аромат Gabrielle, який має запах букету білих квітів, і Chance Eau Tendre 一 романтичний, ніжний і легкий. Також бренд має відомі чоловічі аромати, наприклад, свіжий трав'янистий Antaeus і солодкий деревний Egoiste.

Dior

Модний будинок створили дизайнер Крістіан Діор і підприємець Марсель Буссак у середині ХХ століття як ательє фешн-одягу. Але незабаром бренд почав виробляти аксесуари, декоративну та доглядову косметику, спідню білизну та парфумерію. Серед жіночих ароматів найбільш популярні Miss Dior (спокуслива класика з нотками цитрусів і квітів), J’adore (квітково-фруктовий аромат) і Joy (квітково-мускусно-деревний коктейль). Серед чоловічих парфумів популярні свіжий і пряний Sauvage, солодко-свіжий деревний Homme і свіжий квітковий Ambre Nuit.

Guerlain

Це один із перших парфумерних будинків світу. Його створив П'єр Герлен у 20-х роках ХІХ століття. Але спочатку це був аптечний магазин, у підвалі якого парфумер створював свої шедеври. Зараз найпопулярнішими парфумами Герлен є жіночі La Petite Robe Noire (фруктово-східний), Mon Guerlain(глибокий з нотками лаванди, ванілі та жасмину), Samsara (шляхетний з нотами жасмину та сандалу). Серед чоловічих популярні Vetiver (з нотами тютюну, шкіри та індійської трави) та Habit Rouge (цитрусово-пряний).

Yves Saint Laurent

Історія цього бренду бере початок із 60-х років ХХ століття. Саме тоді дизайнер Ів Сен-Лоран разом зі своїм партнером П'єром Берже створили компанію з виробництва одягу, а вже через кілька років бренд почав випускати і парфумерію. Серед найпопулярніших парфумів 一 східно-квітковий Opium. Найбільш неординарним, але водночас популярним ароматом є Libre з акордами лаванди, мандарину та чорної смородини. Багатьом знайомий також романтичний фруктовий аромат Mon Paris. Серед чоловічих варто виокремити деревний аромат Y з альдегідами та деревно-квітково-мускусний L'Homme Eau D'Ete.

Givenchy

Цей бренд створили у 50-х роках ХХ століття. Він, як і більшість, спочатку спеціалізувався лише на одязі, але згодом почав випускати також аксесуари, взуття та парфумерію. Серед ароматів для жінок найвідоміші східно-квітковий Organza з різноманітною парфумерною пірамідою; аристократичний Ange Ou Demon зі східно-квітковими акордами; елітний Irresistible Givenchy з нотками фруктів і квітів. Першими чоловічими ароматами стали цитрусовий Monsieur de Givenchy і фужерний Xeryus. Також чоловіки люблять неординарний парфум Pi з деревними фруктово-солодкими акордами.

Звісно, ціна французьких парфумів трохи вища за звичайні з мас-маркету. Але це того варте, адже вся брендова парфумерія Парижа відрізняється унікальною стійкістю, стильним дизайном і чудовою якістю. Одного маленького флакона вистачить щонайменше на рік. І це буде незабутній рік із найкращим ароматичним супутником, який закохає в себе з першого вдиху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?