Оренда авто в Києві: як взяти і які умови прокату
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Оренда авто в Києві: як взяти і які умови прокату

Оренда авто в Києві: як взяти і які умови прокату
Джерело:  online.ua

Така послуга, як оренда авто, користується особливим попитом, як серед місцевих жителів, так і серед гостей столиці. Вона відкриває для людей можливість не залежати від розкладу громадського транспорту та виключає необхідність очікування таксі. Оренда автомобіля – це зручність, комфорт та безпека.

Що таке оренда авто і для кого вона актуальна

Поняття оренда авто в Києві передбачає прокат транспортного засобу на певний проміжок часу. Зазвичай, що більше термін прокату, то доступніша вартість.

Взяти авто в Києві стає складніше, оскільки послуга стає більш затребуваною. Вона актуальна будь-якої пори року для наступних цілей:

  • зустріч бізнес-партнерів в аеропорту чи на вокзалі;

  • подорож визначними пам'ятками;

  • подорож за місто на відпочинок;

  • пересування містом;

  • швидке переміщення в межах міста або області з бізнес-питань;

  • тест машини, купівля якої заплановано.

Це лише частина можливих причин, через які орендар вирішує взяти машину в орендодавця на певний час.

Особливості прокату, вимоги до орендаря

Плануючи прокат машини, необхідно вивчати всі деталі. Можливі різні нюанси:

  • автомобіль надається без застави або з нею;

  • оренда одним водієм, чи декількома;

  • місце подачі та здавання транспортного засобу;

  • авто надається клієнту після миття та з повним баком, а також багато інших нюансів.

Ці деталі залежить від багатьох чинників. Краще обговорити заздалегідь все те, що хвилює, щоб уникнути непорозуміння та користуватися автомобілем справді з максимальним комфортом. Особливу увагу слід привернути додаткові опції. Вони впливають рівень комфорту, забезпечують загалом зручність, безпеку, задоволення особистих вимог клієнта.

Корисно розібратися, які умови прокату надаються особам. Незалежно від того, який термін береться машина в орендодавця, потрібно надати документи. Це паспорт або будь-який інший документ для посвідчення особи та права водія. Залежно від того, здавання якого авто планується, може знадобитися стаж водіння від 2 або від 3 років.

Чи потрібна застава або страховка

Здебільшого оренда машини надається без застави. Він потрібний тільки в особливих випадках. Наприклад, клієнт бере досить дорогу модель на тривалий термін, наприклад, на кілька місяців з метою виїзду за кордон. І тут застава виступає страховкою орендодавця. Іноді він також потрібний, якщо машина береться вперше.

Бажано, щоби був певний депозит при оренді. Це гарантія безпеки для організації, а також комфорт для клієнта. Наприклад, терміново необхідно продовжити термін прокату. За наявності депозиту орендар може зробити це в режимі он-лайн, не відвідуючи офіс особисто. Послуги будуть продовжені автоматично з урахуванням наявного депозиту чи побажань клієнта.

Клієнту не потрібне страхування на машину. Будь-яка компанія, що поважає себе, перевіряє технічний стан автопарку і кожної моделі перед здачею в оренду, щоб авто було не просто робочим, а відповідало технічним правилам. Транспортні засоби обов'язково мають страховку. Це додаткова гарантія безпеки, тому що навіть у разі проблемної ситуації гроші за авто вдасться повернути зі страхування.

Важливо! Якщо користувач в рамках оренди виявити щось неробоче, компанія повинна виконати оперативний і при цьому якісний ремонт або надати інше авто в розпорядження.

Де краще орендувати авто у Києві

Оптимальне рішення – співпраця із компанією BLS. Пропонується широка різноманітність транспортних засобів від орендодавця за приємними цінами. Можна самостійно вибрати потрібний варіант. При підборі транспортного засобу варто враховувати марку та модель авто, технічні характеристики, зовнішній вигляд та особисті критерії. Додатково пропонується допомога у виборі, яка включає консультації та конкретні рекомендації чи пропозиції варіантів. Бажаний транспортний засіб буде доставлено у потрібне місце в обумовлений час.

До основних плюсів оренди автомобіля в компанії BLS відносять:

  • великий автопарк прокатного комерційного та некомерційного транспорту різних класів та моделей у Києві;

  • високий рівень обслуговування;

  • можливість оформити все швидко у режимі онлайн;

  • цілодобова доступність, без перерв та вихідних;

  • наявність різних тарифів (при цьому тариф можна підібрати окремо чи за допомогою консультанта);

  • доступність оплати різними способами, у тому числі з картки;

  • можливість орендувати машину з особистим водієм чи без водія;

  • наявність станцій, тобто спеціальних точок, де можна отримати машину;

  • можливість здати авто у різних станціях (точках) по місту.

З урахуванням поставлених завдань можна легко підібрати потрібну машину напрокат на бажаний термін. Поїздка буде швидкою та дійсно комфортною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?