Lora – гостинність в кожний дім
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Lora – гостинність в кожний дім

Lora – гостинність в кожний дім
Джерело:  online.ua

Організовувати пишні застілля – давня українська традиція, яку знають у всьому світі. До підготовки свята заведено підходити відповідально: продумувати до найменших деталей меню, створювати затишну атмосферу, вишукано і зі смаком сервірувати столи. Господині вміють навіть із самого, здавалося б, скромного заходу зробити душевне, веселе та ситне свято, яке запам'ятається гостям на довгий час.

Приготування, подача страв на стіл забирає багато часу та сил. Але цього можна уникнути, якщо з самого початку правильно підібрати кухонне приладдя. Якісні прилади значно прискорять та полегшать підготовку столу до приходу гостей, а ви отримаєте максимум задоволення від створення своїх неповторних фірмових страв.

Звичайно, при покупці кухонного начиння так хочеться не помилитися з вибором. Знайти перевірений магазин з прийнятними цінами, в якому працюють чуйні професіонали, не так просто. Методом проб та помилок господині дізнаються про нові й нові магазини, та лише згодом знаходять той єдиний, у який щоразу повертаються за обновками.

У цій статті ми розповімо про один із найкращих магазинів посуду, який займає провідні позиції на ринку вже багато років. Магазин посуду Лора - ідеальне місце для поціновувачів якісного кухонного приладдя. Вибираєте між естетикою та якістю? Купуючи продукцію в магазині Лора, ви отримаєте все найкраще одразу!

Сервірування столу – легке та захоплююче заняття

Згадайте як сервірували столи наші мами та бабусі. Спеціально для свят у їхньому арсеналі були заготовлені незвичайні набори посуду, скатертини та столові прилади.

В наш час вигадано ще більше можливостей для гідної організації святкового столу. В ідеалі вона полягає у підготовці на кожного гостя столової та закусочної тарілок, кількох видів столових приладів та келихів.

У магазинах Лора представлений широкий вибір столового посуду: цукерниці, цукорниці, столові сервізи, тарілки будь-якого виду, чайники для заварювання. Переконайтеся особисто – є моделі на будь-який випадок!

Що стосується питного посуду, в магазинах Лора є варіанти для кожного виду напоїв:

  • келихи та склянки;

  • глечики та графини;

  • чарки та стопки;

  • чашки та кружки;

  • ошатні фарфорові набори.

Як бачите, зайшовши всього в один магазин, можна придбати відразу всі необхідні вироби для ідеального сервірування столу.

Приготування їжі не потребуватиме особливих зусиль

Кожна господиня на кухні має цілий арсенал приладдя та техніки, які служать їй помічниками у підготовці свята.

Всі предмети, за допомогою яких ви можете приготувати задумані страви, відносяться до класу кухонного посуду. Разом з добре відомими каструлями і сковорідками до таких відносяться і менш звичні предмети.

У мережі магазинів Лора представлені такі види кухонного посуду:

  • каструлі;

  • сковороди;

  • сотейники;

  • гусятниці;

  • форми;

  • чайники.

Відвідавши офлайн магазин у своєму місті, покупці зможуть детально розглянути, доторкнутися та вибрати серед усього достатку товарів той, який сподобається найбільше. Ви гарантовано залишитесь задоволені корисною покупкою.

Де розташовані магазини Лора

Купити якісний посуд з оригінальним декором можна у мережі магазинів Лора, які знаходяться у Києві, Львові, Запоріжжі, Полтаві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Хмельницькому. Магазини розташовані так, що покупцям зручно добиратися і громадським, і особистим транспортом. А любителі онлайн-шопінгу зможуть оформити замовлення на сайті зі зручним меню та якісними фото. Передбачена бонусна система.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?