Розпродаж якісного брендового та шкіряного взуття до -70%
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Розпродаж якісного брендового та шкіряного взуття до -70%

Розпродаж якісного брендового та шкіряного взуття до -70%
Джерело:  online.ua

Літній сезон завершився, і разом з приходом осені стартували сезонні сейли. Це найкращий час, щоб поповнити свою колекцію взуття, не витративши зайвого. Куди вирушити за вигідними обновками та на які товари звернути увагу, розповімо прямо зараз.

Грандіозні знижки на модне взуття провідних світових брендів ви зможете знайти у online-store « Міратон ». А щоб не розгубитися побачивши величезну різноманітність моделей, ми зібрали головні тренди, які залишаться актуальними в наступних сезонах.

Об'ємні деталі

Взуття з об'ємними елементами – це смілива гра зі збільшеними пропорціями. Така модна пара пожвавить ваші весняно-літні аутфіти, піднявши їх на новий рівень. Тренд представлений у різних моделях – від витончених босоніжок із «дутими» перемичками до яскравих в'єтнамок у несподіваному прочитанні.

Логоманія

Носіть взуття ваших улюблених брендів з гордістю і роблячи заяву, хизуючи графічними логотипами та сміливими фірмовими принтами. Логоманія була помічена на всіх паризьких подіумах сезону SS’22 та SS’23.

Танкетка

Досягти будь-яких нових висот легко в босоніжках або туфлях на танкетці. Колірні блоки та мінімалізм є ключовими елементами цієї тенденції, яка виглядає гостро, чисто та сучасно.

Тонкі ремінці

На противагу першій тенденції актуальними залишаються витончені перемички, що прикрашають босоніжки. Класична модель оновлена унікальними деталями, несподіваними матеріалами, новими колірними рішеннями. Таке взуття гармонійно поєднуватиметься з усіма вашими елегантними образами, покликаними підкреслити жіночність.

Мері Джейн

Охайна модель туфель з ремінцем на щиколотці Mary Jane непідвладна часу і чудово комбінується буквально з усім: від романтичних суконь до рваних джинсів. Цей взуттєвий тренд запозичений з гранж-стилістики 90-х, але оновлений для сучасних IT-girls в актуальних забарвленнях і фактурах.

Козаки

Жіночі ковбойські чоботи – грайливий тренд, представлений на подіумах у різних поєднаннях кольорів. Козаки стануть ідеальним доповненням до вашого гардеробу в стилі бохо, додавши родзинку у ваші луки для теплої пори року.

Назад в нульові

Мода у взутті 2000-х на весну-літо 2022–2023 років поєднує в собі класичні деталі, такі як блиск і оптимістичний футуризм із блискучими деталями, стразами, камінням, великою кількістю паєток, гліттера та подібного яскравого декору.

Ланцюги

Знайти трендові деталі з позолоченими металевими ланцюжками можна на мокасинах, лоферах, босоніжках, човниках, кросівках. Ланки ланцюга у вигляді химерних прикрас знаходять своє застосування на підборах і верхній частині, щоб привнести трохи шику у взуття.

Масивні кросівки

Кремезні, часом незграбні кросівки залишаються в тренді і ідеально підходять для носіння на кожен день. Ця тенденція у взутті зручна, практична і виглядає круто, чудово поєднуючись з вашими улюбленими речами міського напрямку street-style.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?