Кому підходить бюджетний ремонт
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Кому підходить бюджетний ремонт

Кому підходить бюджетний ремонт
Джерело:  online.ua

Хибно думати, що економний ремонт — це лише про нові шпалери та килимок до коридору. Насправді це про раціональне ставлення до бюджету, яким би великим він не був.

Наприклад, ви мрієте про дорогі меблі та коштовні натуральні матеріали. В такому випадку можна викласти підлогу з червоного дерева, а можна за допомогою дизайнера підібрати фарби, віск та досягти не гіршого результату зі вагонкою з липи. Ось про це ми й поговоримо сьогодні.

Переваги бюджетного ремонту

Найочевидніша перевага — економія бюджету, бо ж у процесі ви неодмінно будете обирати найкращі за співвідношенням ціна/якість оздоблювальні матеріали чи меблі.

Інші доводи, чому краще зосередитися на економії:

  • Менша кількість робіт. Плануючи бюджетний ремонт, ви обов'язково будете ставити собі й майстрам питання такого плану: «‎А чи дійсно необхідне вирівнювання стін, якщо воно виконувалось під час попереднього ремонту?», «Хіба варто замінювати дубові двері чи можна просто освіжити верхній шар деревини та змінити фурнітуру?».

  • Короткі терміни. Чим коротше перелік робіт, тим швидше просувається ремонт квартири.

  • Більший простір для експериментів. Бажання зекономити допоможе виявити у вас схильність до творчості. Цілком реально, що в процесі ви із захопленням розпочнете реставрацію старого серванту та розпис стіни у дитячій.

І найголовніше: ви зможете набагато частіше змінювати інтер’єр.

До речі, не обов’язково робити все самотужки. Можна замовити недорогий ремонт квартир у Львові — ціни на таку послугу ми описали нижче.

Ремонт квартир економкласу

Маєте житло, у якому давно не було ремонту? Не переживайте, це можна виправити:

  • Оцініть стан житла. Що потрібно замінити повністю, що можливо просто перефарбувати. Старий кран на кухні не варто повторно ремонтувати, краще купити новий. А ось паркет в коридорі можна просто відциклювати та покрити новим шаром лаку.

  • Порівняйте різні оздоблювальні матеріали. Якщо не вистачає коштів на дорогі шпалери, придбайте дешеві паперові під фарбу. У сучасних інтер'єрах вони виглядають дуже стильно.

  • Знайдіть майстрів. Звичайно, покласти плитку чи встановити унітаз можна і самостійно. Проте, аби оновлення прослужили довше, краще довірити найскладніші роботи фахівцям.

Меблі зазвичай залишаються старі. За потреби їх просто ремонтують та підфарбовують.

Ремонт економкласу під ключ

Багато хто вважає, що замовлення послуги під ключ — це ще більші витрати. Проте на практиці допомога професійної команди будівельників дає змогу додатково зекономити:

  • Дизайнер та виконроб точно знають, на чому можна зекономити, а на чому категорично ні.

  • Виконроб зазвичай допомагає клієнтам компанії придбати будматеріали за гуртовими цінами.

  • Окрім виконання будівельних та оздоблювальних робіт фірма організує вивезення сміття та прибирання квартири. Ці послуги вже включені в послугу комплексного ремонту.

Вартість економремонту квартири

Вартість робіт залежить від складності проєкту, кількості завдань, які ставляться перед майстрами. Тому точна ціна буде обговорюватися безпосередньо під час підписання контракту. В середньому у Львові вартість бюджетного ремонту складає 1800 грн/м.кв.

Важливо зазначити, що замовляючи послугу під ключ, ви знімаєте з себе обов’язки з демонтажу старих декоративних поверхонь, закупівлі будматеріалів та їх доставки. Усіма цими завданнями займаються фахівці. А це крім грошей зекономить і ваш час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?