5 стильних елементів ванної кімнати у сучасних інтерʼєрах
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

5 стильних елементів ванної кімнати у сучасних інтерʼєрах

5 стильних елементів ванної кімнати у сучасних інтерʼєрах
Джерело:  online.ua

Коли хочеш мати нетривіальний та зручний інтерʼєр - залучи дизайнера. І цією можливістю українці останніми роками не нехтують. Дизайнер створює ідеальний простір саме для мешканців оселі, враховуючи їхні побажання та спосіб життя.

Проте найважче - втілити картинку проєкту у реальність, підшукати реальні елементи інтерʼєру. Особливо це стосується сантехнічних приладів.

Але немає нічого неможливого! Консультанти інтернет-магазину світ якісної сантехніки запевнили, що допомагають замовникам облаштувати санвузли як на малюнку, бо асортимент магазину чималий й точно знайдеться потрібна модель.

Які елементи ванної кімнати зараз найпопулярніші? Дізнаєтеся зі статті.

Душова перегородка

Мощені кахлем душові з лійкою-соняшником поступово витісняють габаритні душові кабіни. Покупців приваблює лаконічний дизайн такої душової та тотальна економія простору, адже душовий куточок відгороджується за допомогою тонкої перегородки із загартованого скла.

Дорожчі моделі виготовляють з триплексу - багатошарового скла з прошарком полімерної плівки. За такими перегородками легко доглядати й вони мають естетичний вигляд.

Економія простору забезпечується завдяки відсутності піддона. Бо у відкритих душових кабінах у підлозі монтують трап, через який вода стікає у каналізацію.

Умивальник-чаша

Оригінальний умивальник монтують на рівну стільницю з каменю чи іншого водостійкого матеріалу. Важливо на етапі проєктування та монтажу врахувати зріст осіб, котрі проживатимуть у квартирі, аби верхній обідок чаші не був занадто високо над рівнем підлоги, бо буде незручно мити руки.

Окремо стояча ванна

Родзинку лакшері-готелів - ванну, яка фігурує у багатьох романтичних фільмах - можна встановити просто у вашому санвузлі.

Це окремостояча ванна, яку монтують до підлоги, іноді просто посеред приміщення. Чудовий вибір для великих за площею ванних кімнат.

Інсталяція

Коли виконують ремонт у санвузлі з нуля і є можливість заново підвести комунікації, люди відмовляються від громіздкої системи унітаза зі зливним бачком. Натомість у стіну зашивають систему інсталяції й на видноті залишається лише кнопка зливу. Після монтування унітаза він наче ширяє у повітрі, бо кріпиться не до підлоги, а до стінки інсталяції.

Дизайнерські рушникосушки

Рушникосушка - обовʼязковий елемент інтерʼєру у санвузлі. Крім основної задачі - сушіння білизни та рушників, рушникосушка обігріває приміщення. Раніше рушникосушки мали вигляд звичайних горизонтальних батарей або “змійок”, зараз деякі моделі - як артобʼєкти.

Це оригінальні “драбинки” з розташуванням перекладин під різним кутом, навіть у формі зигзага. Особливість таких приладів, крім власне незвичайного вигляду - колір. У магазинах можна знайти білі, чорні, жовті, червоні моделі або замовити їхнє фарбування у інший відтінок за палітрою RAL.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?