Де замовити чохол для Realme?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Де замовити чохол для Realme?

На правах реклами

Де замовити чохол для Realme?
Джерело:  online.ua

Смартфон нам потрібен часто не так для дзвінків, як для веб-серфінгу. Відповідно, він використовується максимально інтенсивно. Хороший спосіб продовжити життя свого гаджета купити для нього чохол та захисне скло. Вони охоронятимуть корпус від ударів, подряпин та тріщин.

Чохол для Realme: стильне рішення для смартфона

Чохол може повністю змінити зовнішній вигляд вашого смартфона. Кожен користувач сам вирішує, чи хоче він поміняти його кардинально, чи бажає залишити максимально наближеним до оригінального вигляду телефону. Всі ми, як відомо, вибираємо товари для гаджетів не тільки за їх захисними функціями, а й за зовнішнім виглядом. Матеріал, з якого виконано чохол, багато в чому визначає його візуальне сприйняття.

Зараз для виготовлення найбільш поширені такі матеріали:

  • силікон;

  • пластик;

  • натуральна та синтетична шкіра;

  • ударостійкий пластик (карбон);

  • гума.

Силіконові та пластикові чохли-накладки та чохли-бампери дозволяють вибрати абсолютно будь-яке забарвлення від простих однотонних до великої різноманітності принтів. Наприклад, в етностилі чи з видами улюблених міст, із різними логотипами чи картинами класичного та сучасного мистецтва. Такі види чохлів одягаються на бічні та тильні сторони смартфона, захищають його від несильних ударів, подряпин та потертостей.

Пластикові та силіконові

Найбільш бюджетні варіанти. При цьому бампер закриває меншу поверхню телефону. Рекомендуємо поєднувати його із захисним склом.

Шкіряні чохли (чохли-книжки та чохли-футляри) мають більш стриманий дизайн. Їх приємно тримати у руках. Вони, як "броня" для телефону закривають його з усіх боків.

Шкіряні

Найдорожчий вид чохлів, але й найбільш презентабельний. Синтетична шкіра дозволяє за тих же візуальних даних придбати чохол за меншу ціну. Ви можете вибрати модель з натуральної або синтетичної шкіри будь-якого кольору, що сподобався.

Найбільше розмаїття щодо об'ємних деталей надають чохли, виконані з гуми. Вони приємні навпомацки і щільно сидять на телефоні. Дуже добре амортизують удар по корпусу, завдяки чому часто використовуються для захисту дітей та школярів.

Де замовити чохол для телефону Реалмі?

 У каталозі ви знайдете класичні та сучасні моделі чохлів, стримані та ультраяскраві, гладкі та об'ємні, з принтами та без абсолютно будь-якого дизайну та форми. Вибір обмежений лише вашою фантазією та вимогами до чохла. Зважте на умови, в яких плануєте користуватися телефоном, як швидко необхідно отримати доступ до екрану, його вартість і, звичайно, зовнішній вигляд.

Захисне скло, чохли для смартфонів та планшетів, ремінці для смарт-годин, підставки, різні дроти та адаптери абсолютно всі аксесуари, які можуть знадобитися для вашого Realme є у наявності в інтернет-магазині. Якщо розбігаються очі і ви не можете визначитися, який чохол вибрати, консультанти кол-центру із задоволенням допоможуть. Доставка здійснюється по всій Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?