Як самостійно аналізувати крипторинок основні джерела уваги
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як самостійно аналізувати крипторинок основні джерела уваги

Як самостійно аналізувати крипторинок основні джерела уваги
Джерело:  online.ua

Сфера цифрових монет – високоризикова та волатильна. З цієї причини криптовалюта, ціна якої змогла зафіксуватися, здатна різко змінитися. Правильно та вчасно проведений аналіз крипторинка дозволяє визначити поточний стан сектора загалом, та окремого криптоактиву. Як результат – ви зможете ухвалити коректне рішення щодо інвестування та побудови торгової стратегії.

Ключові етапи аналізу криптовалют і ринку 

Весь аналітичний процес можна розподілити кілька етапів. Головні серед них:

  • Вивчення основних понять.

Необхідно розуміти, що таке криптовалюта, як вона працює, які переваги та
недоліки у неї є. Крім того, потрібно розібратися з ключовими індикаторами (ціна, обсяг торгів та капіталізація).

  • Вибір платформи, за допомогою якої ви аналізуватимете крипторинок.

Це може бути як криптобіржа з доступом до великої кількості аналітичних даних, так і онлайн-платформи, які надають дані про криптовалюти, наприклад, CoinMarketCap, CryptoCompare та інші. Так ви зможете отримати повну картину, щоб провести фундаментальний аналіз криптовалют, особливо якщо ви тільки знайомитеся з світ цифрових монет.

  • Вивчення технічного аналізу.

Технічний аналіз є методом аналізу крипторинку, який заснований на графічне відображення ціни та обсягу торгів. Для цього зверніть увагу на головні індикатори та основні патерни графіків.

  • Знайомство із фундаментальним аналізом.

Фундаментальний аналіз базується на вивченні економічних, фінансових та інших факторів, що впливають на ціну криптовалюти. Для цього намагайтеся звертати увагу на економічні новини, політичні події; випуск нових технологічних інновацій.

Отримана інформація та детальна аналітика криптовалют допомагають у побудові своєї торгової стратегії.

Чинники, які варто врахувати перед аналізом крипти

Перед початком роботи на ринку криптоактивів важливо вивчити низку факторів, які часто збивають новачків, які не знають, як аналізувати криптовалюту:

  • У «білих» проектів завжди чітка RoadMap, на яку можна орієнтуватися при формуванні торгової стратегії.

  • Нескінченного зростання не існує, тому потрібно заздалегідь визначити, скільки ви готові втратити під час інвестування.

  • Інвестиційний портфель повинен налічувати кілька криптоактивів, щоб у у разі просідання однієї або кількох монет ви могли вийти в нуль або перекрити збиток прибутком від іншої криптовалюти.

Не забувайте, що аналіз важливо проводити регулярно, якщо ви зацікавлені у постійному
зростанні та отримання бажаного прибутку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?