Turbo – сервіс швидкої доставки товарів та інших категорій товарів.
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Turbo – сервіс швидкої доставки товарів та інших категорій товарів.

Turbo – сервіс швидкої доставки товарів та інших категорій товарів.
Джерело:  online.ua

Тепер не потрібно чекати на приїзд кур'єра годинами - ви можете отримати набір товарів всього за 15-20 хвилин! Компанія запустила свою роботу порівняно недавно – лише у 2021 році. Однак постійно прагнула розширювати зони покриття.

І цілком успішно: сьогодні доставка продуктів Київ від Turbo ua стає доступною для всіх мешканців столиці.

Що таке сервіс доставки Turbo

Доставка продуктів сьогодні стає популярною альтернативою класичного шопінгу. Дедалі менше людей бажають витрачати час на походи по магазинах, черга, пробки по дорозі до супермаркету та додому, «прогулянки» вздовж полиць та вибір товарів тощо. Навіщо витрачати стільки сил, коли все необхідне можуть привезти прямо до ваших дверей? Тим більше, що Turbo гарантує ще й максимально швидку доставку.

Як це можливо? Кур'єри Турбо не ходять різними супермаркетами. Вони беруть все необхідне у спеціальних дарксторах - магазинах, що виконують функцію складів Turbo. Даркстори знаходяться недалеко від вас – компанія відкрила кілька таких магазинів по всьому Києву, щоб повністю покрити місто.

Що можна замовити на сайті Турбо? Все: починаючи від продуктів харчування та закінчуючи товарами для дому, тварин тощо. При цьому продукти представлені у різних категоріях:

  • м'ясо;

  • молочні продукти;

  • овочі та фрукти;

  • солодощі та снеки;

  • ковбасні вироби та ін.

Кому потрібна швидка доставка?


У світі ритм життя помітно прискорився. Особливо у великих містах. Люди не хочуть довго чекати на кур'єрів, в той час як деякі служби не змінюють своїх принципів і можуть доставляти продукти або готову їжу по кілька годин.

Turbo – сучасний підхід до доставки продуктів. Це оптимальне рішення для всіх, хто не любить і не має змоги довго чекати на кур'єра. І погодьтеся, що отримати весь продуктовий набір лише за 20 хвилин – величезний плюс. Тим більше, що для покупок вам навіть не доведеться виходити з дому – замовлення можна оформити, сидячи на дивані, дорогою додому з роботи тощо.

Тільки поїздка до супермаркету займає від півгодини. А якщо додати час на покупку товарів, пробки, черги та дорогу додому – ви витратите кілька годин. Turbo може доставити тижневий набір продуктів на всю родину швидко і прямо до ваших дверей.

Чому варто вибирати саме доставку від Turbo

Починаючи роботу з лівого берега, Турбо поступово відкривала можливості швидкої доставки і в інші райони столиці.

Тепер скористатися таким сучасним підходом до доставки можуть усі жителі Києва – програма покриває абсолютно всі райони міста. Крім найшвидшої доставки, замовляючи послуги кур'єра на сайті Turbo, ви можете розраховувати на низку переваг:

  1. Безкоштовна доставка на суму від 250 грн., а також безкоштовна перша доставка, незалежно від суми. Якщо сума менша за 250 грн доставка – 40 грн.

  2. Бонусна програма. За кожну доставку ви отримуєте Turbo Coin – віртуальну монету, яку можна використовувати для оплати товарів. За першу доставку вам нараховується одразу +50 Turbo Coin.

  3. Ви можете вибрати кешбек на 2 категорії товарів, які купуєте найчастіше. За них нараховуватиметься більше Turbo Coin.

  4. Величезний вибір товарів. У дарксторах представлено все: від різних категорій продуктів до товарів для особистої гігієни, побутової хімії, сигарет і т.д.

  5. Тільки якісна та свіжа продукція. Усі товари в дарксторах зберігаються з урахуванням рекомендацій виробника – на складах підтримується оптимальний температурний режим, рівень вологості тощо. Кур'єр вибирає найсвіжіші товари, перевіряє цілісність упаковки, термін зберігання.

Просто переходіть на сайт або завантажуйте мобільний додаток, вибирайте товари з каталогу та оформлюйте замовлення. Кур'єр привезе весь продуктовий набір вже за кілька хвилин. Тепер вам не потрібно ходити по супермаркетах після роботи – витратите вільний час на спілкування з близькими чи відпочинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?