Щедрість бізнесу неоціненний вклад у нашу перемогу
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Щедрість бізнесу неоціненний вклад у нашу перемогу

Щедрість бізнесу неоціненний вклад у нашу перемогу
Джерело:  online.ua

Компанія "ВЕНКОН", продовжує надавати допомогу в різних сферах життя, у тому числі й у допомозі нашим військовим та капеланам.

Цього разу компанія надала необхідне обладнання волонтерському центру Київської Митрополії, який надає допомогу нашим захисникам та військовослужбовцям священикам.

Зарядні станції, газові балони та портативні сонячні батареї є необхідним обладнанням для польової роботи наших захисників. Адже вони захищають нашу країну за будь-яких умов, у тому числі й за умов відсутності електрики та інших ресурсів.

Компанія “ВЕНКОН” уважно ставиться до потреб нашої армії та військовослужбовців священиків, тому все обладнання, яке було надано, відрізняється високою надійністю та якістю. Крім того, це обладнання є екологічно чистим, що також є важливим критерієм у виборі обладнання для наших військових та капеланів.

Компанія “ВЕНКОН” давно займається благодійністю та надає підтримку різним громадським організаціям, у тому числі й релігійним. Надання необхідного обладнання для наших військових та капеланів стало ще одним кроком у напрямку створення сприятливих умов для захисників нашої країни та підтримки духовного життя військовослужбовців.

Джерело інформації Православна церква України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?