Вибираємо ліжка в Києві: де найбільший вибір і на що звернути увагу?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Вибираємо ліжка в Києві: де найбільший вибір і на що звернути увагу?

Вибираємо ліжка в Києві: де найбільший вибір і на що звернути увагу?
Джерело:  online.ua

Ліжко – головний предмет інтер'єру у спальні. Крім того, від зручності ліжка залежить ваше здоров'я, настрій та якість сну. Тому вибирати ліжко потрібно не навмання, а знаючи основні критерії пошуку. Куди поїхати вибирати ліжко? Бажано в те місце, де представлений асортимент як мінімум кількох меблевих фабрик. Наприклад, ліжка в Києві купити та вибрати онлайн ви можете у ТЦ 4ROOM.

Габарити

Зважайте на розміри вашої спальні, щоб вам було зручно користуватися меблями. З кожного боку двоспального ліжка необхідно залишити хоча б по 50 сантиметрів простору до стіни або інших меблів, щоб було зручно з неї вставати.

Ширина одного спального місця повинна бути менше 70 сантиметрів. Якщо дозволяє площа кімнати та бюджет, краще придбати меблі шириною 180 або навіть 200 сантиметрів. Зверніть увагу, що деякі фабрики роблять меблі на замовлення безпосередньо під ваші розміри, але таких меблів потрібно буде чекати.

Підйомний механізм або ящики

Не заощаджуйте на підйомному механізмі. Так, ця конструкція автоматично збільшить вартість меблів, причому значно, але вона дуже корисна у побуті. Усередині ліжка ви зможете ховати несезонні комплекти постільної білизни та інші речі, які б займали у вас цілу шафу.

Альтернативне рішення – це висувні ящики. Однак варто враховувати, що вони не такі місткі. Крім того, для їх використання потрібне додаткове вільне місце.

Підголів'я

Важливий елемент ліжка – узголів'я. Є ліжка-подіуми, які продаються без уголів, і тоді його потрібно купувати окремо. Є ліжка з великими та високими узголів'ями, які займають площею півстіни. Є й жорсткі узголів'я, якими незручно користуватися, якщо у вас в ліжку немає набору подушок.

Тканина оббивки

Сучасний тренд – меблі з красивою та м'якою оббивкою. Ліжка – не виняток. Зверніть увагу, щоб тканина за кольором відповідала кольоровій гамі приміщення, але не зливалася зі стінами – краще вибрати контрастний тон. Також бажано, щоб корпус ліжка був оббив м'яким наповнювачем – так вам буде комфортніше сідати та вставати з ліжка.

Ортопедична основа

Якщо ви купуєте ліжко окремо від матраца, переконайтеся, що в комплекті йде ортопедична основа. Інакше його доведеться докуповувати окремо. Враховуйте не тільки максимально допустиму вагу, яка витримує основу, але кількість та ширину рейок у конструкції. Якщо у вашому матраці велика кількість незалежних пружин – рейок у основі має бути більше, щоб пружини не потрапляли у зазори між ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?