Особливості підгузків Pampers Premium care 4
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Особливості підгузків Pampers Premium care 4

Особливості підгузків Pampers Premium care 4
Джерело:  online.ua

Сучасним батькам важко уявити життя без такого корисного винаходу як підгузки. Вони значно полегшують догляд за дитиною в перші роки життя, забезпечуючи сухість і комфорт протягом дня. Якщо ваше маля вже активно досліджує навколишній світ, зверніть увагу на підгузки Pampers Premium Care 4: ці вироби неймовірно м'які та чудово поглинають рідину, а завдяки продуманій конструкції легко надягаються і не сковують рухи.

Підгузки Pampers Premium Care 4: що важливо знати батькам

Premium Care — одна з найпопулярніших лінійок бренду Pampers. Вироби виготовлені з високоякісних матеріалів, що «дихають», тому підходять для дітей з чутливою шкірою, схильних до алергії та дерматиту. Ніжний внутрішній шар просочений дитячим лосьйоном, що запобігає виникненню попрілостей та натирань.

Підгузки Памперс Premium Care 4 призначені для дітей вагою 9–14 кг, що вже активно повзають і самостійно ходять. Зручні бічні липучки надійно фіксують виріб на тілі малюка, а м'який еластичний пояс не тисне на животик. Досвідчені батьки зазначають, що такі підгузки не сповзають і надійно утримуються на місці навіть у тому випадку, якщо діти активно рухаються. Вироби можна використовувати вдень і вночі, а також під час тривалих прогулянок і подорожей.

Вартість памперсів безпосередньо залежить від розміру пакування. «Четвірки» Pampers Premium Care пропонуються в маленьких і великих пачках по 15–30 і 46–60 штук відповідно. Великий варіант фасування, так званий «місячний набір», дає батькам можливість заощадити, оскільки ціна 1 підгузка в цьому випадку знижується. Однак, враховуйте, що діти швидко ростуть, тому робити великі запаси памперсів одного розміру не варто.

Переваги використання підгузків Premium Care

Памперси Преміум Кеа 4 вибороли визнання мільйонів батьків по всьому світу. Ці вироби мають безліч переваг:

  1. ретельні клінічні та дерматологічні тестування підтверджують безпеку продукції для здоров'я дитини;

  2. вирізняються підвищеною здатністю до поглинання та надійно утримують рідину всередині, завдяки чому забезпечують захист від протікань під час ходьби, активних ігор і сну;

  3. мають м'який внутрішній шар з гіпоалергенним просоченням — це дарує малюкові відчуття комфорту та допомагає запобігти подразненню шкіри;

  4. продумана конструкція виключає натирання в області ніжок, животика і спинки;

  5. спеціальний індикатор наповнюваності «повідомляє» батькам, що настав час змінити памперс;

  6. завдяки лаконічному дизайну підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток.

На що звернути увагу під час купівлі?

  • Памперс має підходити за розміром: тільки в цьому випадку він утримуватиме необхідний об'єм рідини. Не помилитися з вибором і купити потрібні підгузки допоможе маркування на пакуванні.

  • Також важливо враховувати статуру малюка, що може значно відрізнятися у дітей одного віку. Щоб переконатися, що дитині буде комфортно і зручно в памперсах Premium Care 4, почніть знайомство з моделлю з невеликої пачки.

Зазначимо, що завдяки сучасним службам доставлення батькам необов'язково виходити з дому, щоб купити підгузки — достатньо оформити замовлення в інтернет-магазині товарів для дітей. Наприклад, на сайті Pampik можна замовити памперси з доставленням до під'їзду або квартири.

Якісні підгузки — запорука гарного настрою вашого малюка. Продукція Pampers стане справжнім помічником батьків, забезпечить дитині спокійний сон і зробить догляд за малюком максимально комфортним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?