Невбивані смартфони: добірка цікавих представників захищених гаджетів
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Невбивані смартфони: добірка цікавих представників захищених гаджетів

На правах реклами

Невбивані смартфони: добірка цікавих представників захищених гаджетів
Джерело:  online.ua

У червні 2023 року китайська компанія Unihertz випустила незвичайний мобільний девайс Tank 2. Він створений для тривалого перебування на природі. Для цього смартфон оснащений потужним акумулятором 15000 мАг, продуктивним чипом Helio G99, 12 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам'яті.

Кемпінговий ліхтарик і лазерний проектор допомагають відпочивати, а за потреби й виконувати роботу в темний час доби. Девайс захищений надійним корпусом, здатним витримувати удари, падіння і перебування у воді. Така здатність затребувана серед покупців. Розглянемо популярних представників смартфонів захищених лінійок.

Переваги "бронефонів"

Мобільні телефони з чутливими великими сенсорними екранами сприйнятливі до зовнішніх впливів. Часті подорожі, деякі види професій, наприклад, на складі або заводі, а також просто схильність до неуважності, призводять до передчасного виходу з ладу дорогого пристрою. Виробники застосовують такі способи підвищення стійкості смартфонів:

Захист дисплея. Покриття склом з лужного алюмосилікатного сплаву Corning Gorilla Glass. Важливе покоління цього з'єднання: останнє шосте витримує кілька падінь з висоти 1 метр.
Захист корпусу. Вставки та обідки з різного матеріалу щільно облягають девайс з боків і не дають проникнути в нього воді та частинкам пилу.

Стандарти захисту

Корпуси мобільних пристроїв з різним ступенем герметизовані від проникнення всередину бруду, пилу і вологи. Кожному гаджету після випробувань присвоюють показник за сертифікацією IP. Параметр складається з двох цифр. Перша (від 1 до 6) свідчить про захист від пилу, друга (від 1 до 8) - від вологи.

Протиударні та герметичні моделі можуть похвалитися показниками IP68, 69 і 69K. Такі смартфони непроникні для дрібнодисперсного пилу, а також витримують перебування на глибині понад метр протягом 30 хвилин.

Гаджети з відмітками про сертифікацію в системі MIL-STD-810 належать до виробів, які відповідають військовим стандартам. Вони також витримують перепади температур.

Приклади вдалих невбиваних смартфонів

Гаджети із захистом займають певний сегмент на ринку електроніки. Є виробники, які спеціалізуються на випуску таких виробів. Крім міцного і герметичного корпусу смартфони повинні бути автономними і пристосованими до роботи в різних умовах. У лінійках невбиваних девайсів популярні такі моделі:

  1. Ulefone Armor 17 Pro - надійний, швидкий, з екраном у спеціальній рамці з герметичною надбудовою. Фотозйомку високого рівня забезпечує модуль камер: основна на 108 Мп із двома датчиками та фронтальна на 8 або 16 Мп.

  2. Blackview BV9900 - міцний, практичний, із сертифікатами IP68/IP69K і MIL-STD-810G. Приваблює нестандартним дизайном і продуктивністю, яку забезпечує чип Mediatek P90, 6 ГБ ОЗП.

  3. Ulefone Armor 17 Pro 11 - високий захист від води. Смартфону присвоєно військовий сертифікат MIL-STD 810G.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?