Сучасні технології автоматизації кафе
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Сучасні технології автоматизації кафе

Сучасні технології автоматизації кафе
Джерело:  online.ua

Як обрати POS систему для кафе

При виборі програмного забезпечення для закладу громадського харчування ключовими є індивідуальні очікування власника бізнесу. POS-система для кафе повинна включати в себе всі ті функції, які, на вашу думку, покращать рівень обслуговування, полегшать роботу персоналу і вплинуть на ріст прибутковості вашого закладу.

Програма обліку для кафе повинна бути зрозумілою і зручною у користуванні. Сучасна POS-система має бути доступною 24 години на добу, онлайн і з будь-якого пристрою - смартфона, планшета, комп'ютера. Обираючи систему автоматизації, зверніть увагу на співвідношення ціни та якості. Сама по собі ціна мало про що говорить.

Лише коли ви співставите її з пропонованими послугами, ви отримаєте повну картину. Такі нюанси, як потреба навчання співробітників роботі з POS-системою, необхідність придбання додаткового обладнання, витрати на інтеграцію та обслуговування також важливі в цьому контексті.

Основні функції програми для обліку (фінанси, склад, статистика продажів)

Звіти про продажі та аналіз даних — це одна з найважливіших функцій POS-системи. Сучасні програми обліку дають відповіді між іншими на такі питання:

  • Яка середній розмір виторгу генерується конкретними столами / працівниками?

  • Яка середня вартість і кількість замовлень за певний період часу?

  • Які позиції меню купують найчастіше?

Як власник, ви отримуєте більше контролю над роботою кафе. Аналізувати продажі та відстежувати запаси на складі можна з будь-якого пристрою.

Сучасні технології в програмах обліку 

Завдяки новітнім програмам автоматизації ви також отримуєте можливість користуватися такими сучасними технологіями, як:

  • QR-меню,

  • інтеграція ПРРО,

  • автоматизація доставлень.

Переваги програми Poster

Сучасні POS-системи характеризуються своєю мобільністю. Програмою Poster можна користуватися з комп'ютера, ноутбука, смартфона або планшета. Мережа пристроїв поєднується між собою бездротовим зв'язком, інформація з одного пристрою миттєво стає доступною на іншому завдяки зберіганню в хмарі. Щоб приймати замовлення біля столика, достатньо встановити програму на смартфон.

Poster POS скорочує час, необхідний для обслуговування гостей, зменшує ймовірність допущення помилок при прийомі замовлень, а це сприяє мінімізації витрат. Щоб дізнатися про інші переваги та особливості програми Poster, шукайте більше інформації за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?