«Розумний» годинник: кому варто придивитися до аксесуара?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

«Розумний» годинник: кому варто придивитися до аксесуара?

«Розумний» годинник: кому варто придивитися до аксесуара?
Джерело:  online.ua

Смарт-годинник – не такий популярний цифровий аксесуар, як смартфон, але з кожним роком кількість власників цього пристрою невпинно зростає. На підтвердження цих слів достатньо подивитися на асортименти моделей в актуальному каталозі: https://comfy.ua/smart-watches/. Кому все ж таки варто придивитися до «розумного» годинника, і для яких цілей їх взагалі використовують?

Хто користується годинником?

Аудиторію користувачів смарт-годинником можна умовно поділити на три великі групи:

  • спортсмени

  • бізнесмени

  • власники iPhone та смартфонів на Android

Зрозуміло, є багато користувачів, які не потрапляють у ці три групи, але свій повний потенціал аксесуари розкривають саме в руках людей, які захоплюються фітнесом, які ведуть ділові переговори, а також інтегрують пристрої в одну цифрову екосистему з iPhone або Android.

Фітнес та спорт

Функціонал пристрою може відрізнятися залежно від моделі, тому вибирайте годинник, що відповідає вашому стилю та звичкам.

Як правило, пристрій стежить за пульсом – це зручно для тих, хто проводить тренування, особливо кардіо, коли важливо підтримувати певний темп тренувань. Смарт-годинник, як і фітнес-браслет, може нагадувати про початок тренувань. Також деякі моделі стежать за якістю та режимами сну. Будильник є практично в кожній моделі.

Дзвінки, повідомлення, оплата

Навіть якщо ви не є прихильником ЗОЖ, смарт-годинник стане надійним помічником у щоденних справах. Вони може бути інтегрована система безконтактної оплати. За умови синхронізації з мобільним пристроєм годинник буде сповіщати вас про нові повідомлення в чатах, оповіщення в соціальних мережах і дзвінки.
Залежно від моделі та рівня синхронізації за допомогою смарт-годинника можна керувати й іншими системами смартфонів, включаючи камеру або плеєр.

А кому не підійдуть?

З іншого боку, годинник - це не універсальний пристрій. Не всім вони підійдуть. Наприклад, вас можуть дратувати повідомлення про повідомлення в чатах, які будуть вібрувати ще й на зап'ясті. Фітнес-функції не змусять вас тренуватися самі по собі – якщо у вас немає мотивації тренуватися, то годинник вам не допоможе. Не виключено, що деякими функціями ви так і не користуватиметеся.

Нарешті, один з головних мінусів полягає в тому, що гаджети потрібно заряджати, і нехай вони не розряджаються дуже швидко, за рівнем заряду все ж таки доведеться стежити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?