Топ-5 найкращих моделей сережок з діамантами
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Топ-5 найкращих моделей сережок з діамантами

Топ-5 найкращих моделей сережок з діамантами
Джерело:  online.ua

Сережки з діамантами – це безумовна класика та символ високого статусу. Прозоре дорогоцінне каміння в елегантній золотій оправі прекрасно підкреслює шляхетний образ власниці прикраси.

У чому полягає популярність сережок з діамантами 

Діамант – це алмаз, який пройшов майстерне огранювання. Завдяки прямим граням каміння переливається всіма кольорами, створюючи розкішний блиск, а основа з дорогоцінного металу ніжно сяє на фоні. Діаманти вважаються універсальною вставкою, оскільки добре комбінуються з іншим камінням, зокрема кольоровим, а також можуть ставати частиною прикраси будь-якої форми та стилю.

Як правильно обирати сережки з діамантами

Вишукані прикраси з прозорим дорогоцінним камінням залишаються поза модою та часом. Сережки з діамантами не втрачають актуальності протягом десятків років. Обираючи модель для себе, враховуйте форму обличчя: до тонких рис та гострого підборіддя пасуватиме розсип дрібних діамантів, до овального обличчя – прямі лінії та асиметричний декор, до великих рис – масивне каміння та складні варіанти дизайну.

Популярні моделі сережок з діамантами

Для виготовлення прикрас з прозорими вставками найчастіше використовується біле золото 585 проби, оскільки воно вигідно відтінює різнокольорові переливи. Але це також може бути червоний або жовтий дорогоцінний метал. Рідше діаманти поєднують зі сріблом 925 проби.

Розкішні сережки-пусети з діамантами 

Пусети вважаються найжіночнішою моделлю сережок завдяки стриманому оформленню, універсальності та виразному декору у вигляді каміння різного розміру.

Діамантові пусети, виготовлені з білого золота 

Пусети у білому кольорі металу, оздоблені прозорою вставкою – це лаконічна та водночас розкішна прикраса. Моделі мають зазвичай застібку-цвяшок та стриману декоративну частину з одним або декількома діамантами.

Сережки-цвяшки з червоного золота

Найбільшою популярністю користується декор геометричної форми. Сережки-цвяшки здатні стати ніжним елементом будь-якого образу. Завдяки зручній застібці, що накручується на штифт та регулює його довжину, таку прикрасу можна придбати без попередньої примірки.

Класичні моделі сережок з діамантами

До класики відносять прикраси з англійською застібкою та цвяшком з мінімалістичними варіантами оформлення. Зазвичай для декорування використовується один середній діамант або розсип дрібного каміння. Золота основа може прикрашатися доріжкою з прозорих вставок. Класичним вважається поєднання діамантів із синіми сапфірами. Прості та елегантні моделі дозволяють отримати задоволення від кожної продуманої лінії.

Діамантові сережки з довгими підвісками 

Сережки з діамантами вважаються універсальними, особливо якщо це лаконічний дизайн з мінімумом декоративних елементів. Якщо це прикраса з підвісками, то вона асоціюється з розкішшю та романтикою, отже ідеально підходить до вечірнього та святкового вбрання. Діаманти на довгій основі ефектно переливаються, притягуючи захоплені погляди. Такі ювелірні вироби є цілком самостійними та додають завершеності образу.

Де придбати прикраси від виробника з доставкою по Україні?

Столична Ювелірна Фабрика™ пропонує широкий вибір універсальних і витончених моделей сережок з діамантами. Шляхетні прикраси рекомендується поєднувати з класичним гардеробом, щоб створити неповторний та виразний образ. Ви можете замовити діамантові ювелірні вироби з доставкою по Україні на поштові відділення чи у фірмові магазини. На кожну прикрасу надається безстрокова гарантія. Ви також можете користуватися послугою безкоштовної чистки брендових коштовностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?