Захист від дітей та улюбленців: як накидки допомагають зберегти салон авто в ідеальному стані
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Захист від дітей та улюбленців: як накидки допомагають зберегти салон авто в ідеальному стані

Захист від дітей та улюбленців: як накидки допомагають зберегти салон авто в ідеальному стані
Джерело:  online.ua

Використання накидок для сидінь авто – оптимальний варіант для тих автовласників, які хочуть підтримувати цілісність та привабливий вигляд салону, особливо, якщо ньому часто бувають діти чи домашні тварини.

Незначні фінансові затрати дозволяють покращити зовнішній вигляд салону, захистити оббивку сидінь від зносу. Підібрати їх або виготовити на замовлення можна під будь-який транспортний засіб.

Головні функції накидок: вберегти сидіння салону від пошкоджень, забруднень та швидкого зношування.

Накидки для салону авто: як підібрати оптимальний варіант виробу

Підтримувати постійно ідеальний стан сидінь в салоні транспортного засобу не просто. Забруднити його чи пошкодити можуть не тільки діти чи домашні улюбленці. Підбирати для захисту салону матеріал, з якого повинні бути накидки, потрібно, ретельно враховуючи ряд критеріїв:

  • Не обирати надто товсту чи тонку тканину. Важливо, щоб в користуванні вона була зручною та комфортною, не ковзала по поверхні сидіння.

  • М’якшій та товщій тканині надають перевагу, якщо вона буде використовуватися в якості накидки для утеплення.

  • Натуральна те легка тканина обирається для виробів, якими користуватимуться в літню пору. Спеціалісти допускають використання синтетичного матеріалу, за умови, якщо він буде пористим.

  • Тканина повинна витримувати не тільки ручне, але й машинне прання, бути зносостійкою.

Перш, ніж придбати накидки, потрібно впевнитися в тому, що на ній нанесена стійка фарба, ознайомитися з умовами прання тканини (особливо з температурним режимом). В деяких випадках неякісна тканина для сидіння може пофарбувати одяг чи штатну оббивку, особливо в умовах підвищеної вологості.

Обираючи потрібний варіант, варто звернути увагу не тільки на якість матеріалу, але й спосіб кріплення виробу. Важливо надійно його зафіксувати, як в нижній, так і верхній частині.

Розглядаючи накидки для сидінь в якості захисного елементу, потрібно врахувати, що обирати їх варто в залежності від їх функціональності. Деякі варіанти купують не тільки для покращення зовнішнього вигляду, але й комфорту. Окремо виробниками запропоновані накидки для зимового та літнього користування. У перших може бути ефект підігріву, другі виробляють з натуральних тканин, які дихають або мають перфорацію, це льон, бамбук, алькантара. Головні переваги будь-якої з них: доступність, універсальність, практичність.

З якого матеріалу обрати накидки для захисту салону авто

Варіантів чохлів та накидок на автокрісла багато. Важливо обрати оптимальний варіант виробу, враховуючи клас авто, частоту його експлуатації. В якості альтернативи автомобільній накидці можуть використовуватись авточохли. Останні забезпечують захист всього сидіння, а накидки це бюджетні варіанти, з допомогою яких можна захистити верхню частину сидіння. У випадку, коли авто активно експлуатується, в ньому бувають часто діти та домашні улюбленці, накидки на сидіння – оптимальний варіант.

Головне – правильно підібрати матеріал накидки:

  • Спеціальна автотканина. Екологічний матеріал, що вирізняється гіпоалергенністю та міцністю. Якщо така тканина забрудниться, плями не складно вивести руками чи з допомогою машинного прання (бажано на делікатному режимі).

  • Екошкіра. Міцна тканина, що має привабливий і респектабельний вигляд. Стійка до пошкоджень та впливу ультрафіолету. Для видалення вологи чи плям достатньо тільки протерти поверхню тканиною чи серветкою.

  • Алькантара. Сучасна популярна тканина, виготовлена з використанням новітніх технологій, проходить кілька рівнів обробки. Підвищена популярність виробів з такої тканини можлива за рахунок їх міцності та зносостійкості, простоти чищення.

Не рідкість, коли накидки на сидіння авто виготовлені з комбінованого матеріалу. Таке поєднання є досить оригінальним та практичним. Якщо в машині часто їздять малі діти чи домашні улюбленці, краще відмовитися від накидок світлих кольорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?