Спеціальні пропозиції та знижки або як економити під час купівлі квитків на автобус онлайн
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Спеціальні пропозиції та знижки або як економити під час купівлі квитків на автобус онлайн

Спеціальні пропозиції та знижки або як економити під час купівлі квитків на автобус онлайн
Джерело:  online.ua

Щорічно дедалі більша кількість туристів купують саме квитки на автобус, залишаючи поза увагою інші види транспорту. Так відбувається завдяки широкому вибору рейсів, пропонованих транспортними компаніями, і їхній доступності порівняно з авіаподорожами. Підібрати прямий автобусний рейс між віддаленими містами - давно не проблема.

Чому автобус і чому онлайн: обґрунтована економія

Багато хто воліє купити квиток на автобус, тому що це цілком комфортний транспорт. Салони, як правило, просторі і передбачають усі атрибути для зручної подорожі. Спинки сидінь відкидаються, що дає можливість поспати, усередині салону завжди комфортна температура, а часом є Wi-Fi, підзарядки і навіть туалети.

Автобуси маневрені: якщо в дорозі трапиться форс-мажор, водій зможе швидко змінити маршрут і доїхати без затримок. Щодо цін - усе залежить від низки чинників. Відстань, комфортабельність, дати, навіть самі бренди компаній мають значення при формуванні вартості поїздки.

Онлайн-купівля квитків дає змогу спростити вибір згідно з усіма особистими критеріями пасажира, зокрема визначити найменшу вартість. Система допомагає побачити і порівняти пропозиції щодо рейсів потрібних маршрутів, але з різним часом відправлення, типом комфортабельності автобуса, кількістю вільних місць, а також вибрати оптимальну ціну проїзду.

Топ способів заощадити на поїздці

Головний принцип економії - віддати перевагу саме електронним квиткам на автобус. Якщо ви будете використовувати спеціалізований сервіс, а не касу автостанції, перед вами відкриється набагато більше можливостей знизити витрати:

  • Спеціальні пропозиції та програма лояльності. Клієнтам онлайн-платформ нерідко пропонуються унікальні знижки та бонусні системи. Користуючись такими пропозиціями, можна купити квитки на автобус значно дешевше. На деяких платформах діють програми накопичення бонусних балів і кешбек - свої бонуси ви зможете витратити на майбутні поїздки.

  • Автобус стандартного класу. Поїздка на сучасному автобусі з безліччю додаткових "плюшок" для пасажирів, безумовно, комфортніша. Однак якщо бюджет обмежений і ціна квитка важливіша за короткочасну зручність, цілком можна обійтися без кондиціонера, Інтернету та інших необов`язкових переваг.

  • Тривалість дороги і частота зупинок. Переглядаючи пропозиції за маршрутом, зверніть увагу на те, як сильно відрізняється тривалість шляху в різних транспортних компаній. Найчастіше час визначається обраним маршрутом. Чим більший кілометраж проїжджає автобус у рейсі, тим вища вартість квитка.

  • Популярність рейсу. Хоча автобуси курсують цілий рік, а більшість із них узагалі щодня, попит на них відрізняється. Причиною тому можуть бути конкретні напрямки, час виїзду і прибуття, сезонність, навіть день тижня. І ціна популярного рейсу на порядок вища. З метою економії потрібно проаналізувати пропозиції та спланувати поїздку в зручний, але менш "дорогий" день.

  • Наявність пересадок. Хоча прямі рейси завжди швидші та комфортніші, саме пересадки допомагають заощадити на квитках. Якщо вартість прямого рейсу перевищує бюджет, можна спланувати складний маршрут через транзитні міста. У цьому є плюс - час очікування наступного автобуса можна використати для невеликої екскурсії в новому місці.

  • Завчасна купівля. Раннє бронювання доступне не у всіх сервісах і транспортних компаніях. Але потрібно пам`ятати про принцип формування ціни: що раніше купуєте квиток і що більше вільних місць наразі в салоні, то менше ви заплатите за поїздку. У момент відкриття продажів ціна квитка гранично низька, перед відправленням - найвища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?