Як вибрати ідеальні чоловічі штани? Найкращі поради.
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як вибрати ідеальні чоловічі штани? Найкращі поради.

Як вибрати ідеальні чоловічі штани? Найкращі поради.
Джерело:  online.ua

Штани – це одна з головних складових чоловічого гардеробу. Це не просто річ – це втілення креативності дизайнерів, комфорту та практичності. В одній колекції можна знайти чимало цікавих варіантів, тому слід знати, як вибрати найкращі штани.

Особливості чоловічих штанів

Які чоловічі штани найпоширеніші?

Найзвичнішим для більшості чоловіків типом штанів є джинси. Безумовна перевага джинсових штанів полягає в тому, що вони чудово поєднуються і зі спортивними куртками, і з повсякденними сорочками, і з джинсовими речами. Джинси пропонують зручний крій, хорошу щільність тканини, різноманітність фасонів, класичну довжину. Проте вони мають серйозні «конкуренти», саме – штани чоловічі. Спортивні, повсякденні чи класичні, вони дозволяють створити гармонійний образ стильного та впевненого у собі чоловіка. Правильно підібрані штани – це must-have та запорука успіху.

Стилістичні елементи штанів для чоловіків

Серед визначальних рис чоловічих штанів найпоширенішими є стрілки та манжети. Примітно, що у більшості повсякденних та ошатних штанів стрілок ви не знайдете. Сьогодні вони присутні лише в деяких окремих моделях (часто спеціально прошиті) та костюмних штанах. Такі варіанти штанів чудово підійдуть для напівофіційної, святкової та ділової обстановки. Верх у цьому випадку має бути відповідним: сорочка, блейзер, елегантний светр або кардиган. З взуття слід вибрати черевики, туфлі або лаконічні кеди, доступні на https://answear.ua/ru/k/vin/vzuttya/kedy. Домінуюче становище займають чоловічі штани без стрілок. Ще одним важливим стилістичним елементом є манжети. Вони являють собою вивернуті навиворіт або оброблені спеціальним чином нижні краї штанин (останні часто з гумкою). Їхня функція може бути як декоративною, так і практичною. Вибір моделі зі стрілками та манжетами або без них – справа смаку, зручності та тренду.

Які чоловічі штани вибрати?

Які штани чоловічі наймодніші?

Для різних випадків створюються різні види чоловічих штанів, тому необхідно ретельно проаналізувати свій стиль життя та запастися необхідною кількістю відповідних моделей. Якщо є бажання розбавити джинсовий низ, зверніть увагу на штани-чіноси. Вони прості, в міру елегантні, добре сідають на фігуру. Для важливої події або офісу комбінуйте штани класичних відтінків, чоловічі сорочки, повсякденні піджаки. Для відпочинку та міста можна вибрати більш демократичну модель. Шукаєте штани у спортивному стилі? Спробуйте інтегрувати до свого гардеробу чоловічі джоггери. Вони є основою популярного молодіжного стилю athleisure з характерним поєднанням повсякденності та спорту. Джоггери слід носити з подовженим светром, футболкою, спортивною кофтою, бомбером, світшотом. Якщо вам потрібний універсальний фасон, вибирайте slim fit. Неширокі штани цього типу є зразком класичної чоловічої моди.

Вибір чоловічих штанів за фігурою

Незалежно від того, який вид штанів ви віддасте перевагу, вони повинні підходити вашій фігурі. Купуючи навіть найкрасивіші штани, ви ризикуєте виглядати безглуздо, якщо вони виявляться «не вашими». Обов'язково враховуйте особливості своєї статури. Щоб приховати зайву вагу, слід вибирати моделі із середньою або високою талією, прямими широкими або злегка звуженими брючками без стрілок. Якщо ви відрізняєтеся високим ростом і худорлявою статурою, додайте до свого гардеробу штани з манжетами – вони допоможуть візуально стати нижче. Надівши штани зі складками нижче пояса, ви додасте в цій ділянці кілька сантиметрів. Власникам гармонійно розвиненої фігури слід звертати увагу інші аспекти. Щоб приховати криві ноги, слід вибирати прямі штани, щоб створити ошатний/солідний образ – штани зі складками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?