5 ключових факторів, які потрібно враховувати під час вибору чоловічих кросівок
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

5 ключових факторів, які потрібно враховувати під час вибору чоловічих кросівок

5 ключових факторів, які потрібно враховувати під час вибору чоловічих кросівок
Джерело:  online.ua

Кросівки - це ідеальний варіант повсякденного взуття. Вони зручні, універсальні та підходять практично для будь-якого випадку. Однак при величезному розмаїтті варіантів вибір ідеальної пари може виявитися непростим завданням. Щоб допомогти вам ухвалити виважене рішення, ось п'ять основних нюансів, на які слід звернути увагу при виборі чоловічих кросівок.

Посадка та правильний розмір

Насамперед кросівки повинні добре сидіти на нозі. Таке взуття прослужить вам значно довше, ніж тісні чи трохи вільні моделі на нозі. Для цього потрібно правильно визначити свій розмір. Якщо є можливість, перед покупкою обов'язково приміряйте кросівки. Слідкуйте, щоб між найбільшим пальцем та внутрішньою частиною носка було трохи простору. Якщо нога у взутті ковзає, значить, вона на вас велика. Ваші пальці повинні вільно рухатися убік і вгору-вниз без обмежень. Маленькі кросівки натиратимуть ногу, утворюючи мозолі. Зверніть увагу не тільки на довжину, а й ширину моделі, адже це також має значення.

Але якщо ви вирішили купити кросівки в інтернет-магазині, то у вас може бути можливості їх приміряти. Тоді слід виміряти свою стопу та вивчити розмірні таблиці взуття того бренду, який плануєте купувати.

Підтримка стопи

При виборі кросівок дуже важлива підтримка стопи, оскільки вона запобігає травмам під час фізичних навантажень. Хороші спортивні кросівки мають амортизуючі властивості, які допомагають знизити навантаження на суглоби та м'язи під час тренувань та тривалих піших прогулянок. Якщо ви вибираєте кросівки для повсякденного носіння, то цей момент можна й упустити. Але все-таки краще, якщо устілка у взутті буде м'якою, анатомічною. Тоді ваші ноги не так втомлюватимуться протягом дня, якщо ви оберете кросівки з жорсткою устілкою.

Бренд має значення

Існують сотні брендів, кожен з яких має свій унікальний стиль, пропонує різні дизайни та кольорові рішення. Одні марки відомі своєю якістю, інші – доступністю чи унікальністю. Вибираючи бренд, враховуйте свій власний стиль в одязі та в житті. Якщо ви віддаєте перевагу класичним кросівкам, можна вибрати модель adidas Gazelle або adidas Forum, для бігу більше підійдуть Hoka або adidas Originals Ultraboost. Якщо вам важливо придбати кросівки преміальної якості, тоді заходьте на сайт інтернет-магазину prm.com, де представлений широкий вибір Puma Slipstream, Adidas Performance, Asics, On-Running, Veja та інших провідних брендів світу. А якщо ви вирішили кардинально оновити свій гардероб, додавши до нього преміальний одяг, то на цьому ж сайті можете вибрати нові джинси, худі та футболку за посиланням.

Все вирішує матеріал

Тип матеріалу, з якого виготовлені кросівки, безпосередньо впливає на їхню якість і довговічність. Перевірте, з якого матеріалу виконана модель, що вам сподобалася: наскільки добре вона дихає, наскільки гнучка підошва, як добре верх захищає ноги від вологи. Матеріал кросівок повинен повністю відповідати функціональності взуття. Наприклад, шкіряні кросівки більш міцні, ніж тканинні, але мають меншу гнучкість. Моделі з сіточкою гнучкіші і краще дихають, але менш міцні, ніж шкіряні.

А як щодо кольору?

Не обов'язково дотримуватись одного кольору, вибираючи кросівки для тренувань або на кожен день. Різні кольори допоможуть зробити вбрання яскравішим або надати йому цікаву особливість у поєднанні з іншим одягом: джинсами, футболками, сорочками. Якщо вибір кольору викликає сумніви, згадайте основну палітру свого гардеробу та подумайте, як часто ви плануєте носити кросівки. Чи поєднуються вони з усім або тільки з деякими речами? Ви шукаєте взуття для особливих випадків або для повсякденного носіння? Дотримуйтесь нейтральних кольорів, таких як чорний, коричневий та темно-синій. Їх можна легко носити з будь-яким вбранням, не виділяючись надто сильно, і вам не доведеться турбуватися про те, як підібрати їх до інших предметів вашого гардеробу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?