Осінь-зима 2023: вибираємо модний жіночий рюкзак
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Осінь-зима 2023: вибираємо модний жіночий рюкзак

Осінь-зима 2023: вибираємо модний жіночий рюкзак
Джерело:  online.ua

Рюкзак – вкрай популярний аксесуар, який носять усі, незалежно від віку та стилю. З рюкзаком за плечима можна переносити велику кількість речей, а руки залишатимуться вільними. До того ж стильний рюкзак – це красиво.

З іншого боку, моделей рюкзаків у каталогах магазинів багато, і далеко не всі вони будуть модними наступного сезону. Розглянемо кілька трендових варіантів.

Форма

Дизайнери впевнені, що найпопулярнішим цієї осені буде жіночий рюкзак традиційної геометричної форми – з прямокутною основою та арочним верхом. Крім того, попитом будуть користуватися квадратні та круглі рюкзаки, а також моделі у вигляді краплі. А ось безформні рюкзаки-мішки поступово втрачають інтерес модниць, але носити їх цього сезону ще не моветон.

Матеріали

Наслідуючи глобальний тренд збереження природи, виробники рюкзаків і сумок все частіше вибирають штучні аналоги натуральних матеріалів. Тому цього сезону ми побачимо більше колекцій виробів з поліестеру та текстилю, а от замша та коду відійдуть на другий план. До речі, штучна шкіра, як лакована, так і матова, також буде у тренді. Дуже цікавий тренд – це стьобані рюкзаки та рюкзаки з мозаїчним візерунком. Також модницям, напевно, сподобаються рюкзаки з твердим каркасом, мода на які знову повертається.

Кольори

Популярні кольори – найскладніше питання. Очевидно, на вершині рейтингу опиняться моделі з контрастним розфарбуванням. Це є актуальним для спортивних моделей. Класичні рюкзаки, як і раніше, будуть більш стриманими кольорами – сірими, чорними, бежевими. Як і роком раніше, модниці не втрачають інтересу до моделей пастельних «скандинавських» тонів – від темно-зеленого до пісочного. Тим, хто захоче урізноманітнити осінні будні, сподобаються трендові помаранчеві та бузкові моделі. Також зверніть увагу на рюкзаки з етнічними принтами та зображенням тварин.

Розмір

У контексті розмірів не вигадали нічого нового – найпопулярнішими будуть рюкзаки середнього розміру, універсальні моделі для повсякденного використання. Також дизайнери очікують, що підвищений попит буде зафіксований на мініатюрні рюкзаки, які носять швидше як модний аксесуар, а не як практичне доповнення до образу.

Зверніть увагу і на рюкзаки-трансформери з лямками, що відстібаються. При необхідності такий рюкзак можна швидко перетворити на модну сумочку та носити на одному плечі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?