Аналітики назвали популярні моделі смартфонів у 2023 році
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Аналітики назвали популярні моделі смартфонів у 2023 році

Аналітики назвали популярні моделі смартфонів у 2023 році
Джерело:  online.ua

Смартфони були і залишаються найпопулярнішими мобільними пристроями, що постачають на ринок десятками брендів. Аналітики визначили, які моделі мають попит в українців у 2023 році.

Дізнатися більше про плюси смартфонів Galaxy S23 від Samsung ви можете за посиланням: https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung__seriya_smartphone__samsung-galaxy-s23/.

  • Samsung Galaxy S23

  • iPhone 14 Pro Max

  • Xiaomi 11 Lite

Samsung Galaxy S23

Перший у списку – флагман від корейського бренду Samsung, у каталозі якого на даний момент представлено понад 40 моделей різних цінових сегментів. Флагманська модель S23 порадує користувачів чудовим екраном з технологією Dynamic Amoled 2X, найпотужнішим процесором станом на перше півріччя, достатнім обсягом оперативної пам'яті, а також камери, що знімають відео з роздільною здатністю 8К.

iPhone 14 Pro Max

Незважаючи на те, що iPhone 14 Pro Max можна назвати спірною моделлю, вона має багато шанувальників. У смартфона чудовий OLED-екран з підтримкою частоти 120 Гц, передовий процесор від американської корпорації, а також флагманська камера з набором опцій для якісної зйомки фото та відео, навіть не в найкращих умовах, а також непоганий акумулятор. Крім того, iPhone, як і раніше, приділяє увагу високій якості складання.

Xiaomi 11 Lite

У категорії щодо бюджетних смартфонів попит має Xiaomi 11 Lite. У моделі відмінна для свого сегмента камера, потужний процесор та акумулятор, якого вистачає мінімум на день використання. Крім того, у моделі є кілька опцій від дорожчих смартфонів, включаючи опцію швидкої зарядки, спеціальний режим роботи екрану спеціально для читання, а також частота екрану 90 Гц.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?