Перші тести iPhone 15: приголомшлива потужність
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Перші тести iPhone 15: приголомшлива потужність

Перші тести iPhone 15: приголомшлива потужність
Джерело:  online.ua

Відмінні новини – перші щасливчики вже змогли купити Айфон 15 та протестувати його. Вердикт однозначний – цей смартфон вартий вашої уваги. Давайте коротко познайомимося з нововведенням та ключовими перевагами гаджета.

Що залишилося тим самим?

Хороша новина – на iPhone 15 вартість не змінилася. Як і раніше, він коштує від 799 доларів у мінімальній комплектації. Зберіг гаджет загальні риси свого дизайну – це той самий стиль мінімалізму, алюмінієвий корпус та ідеальне складання. Але є і нове – тепер чубчика немає і на базових моделях, а замість неї – врізання Dynamic Island. Рамки навколо екрану стали тоншими, а кути більш округлими. Дисплей створений за знайомою технологією Liquid Retina XDR, але його параметри покращали. Зверху екран покритий армованим захисним склом Ceramic Shield.

Головні оновлення новинки

Тепер на корпусі смартфона роз'єм USB-C замість Lightning. Це була необхідна вимога європейських регуляторів, але виробник заодно значно збільшив пропускну здатність при передачі даних.

Стандартна модель отримала процесор A16 Bionic – той самий, що у Айфон 14 був у флагманській версії. Значні вдосконалення отримав нейродвигун Neural Engine – тепер він може обробляти ще більше інформації щомиті. Об'єм оперативної пам'яті становив 6 гігабайт. Така начинка дозволяє гаджету справлятися з будь-якими складними завданнями і підтримувати його новий функціонал, що збільшився.

Захист даних забезпечує Secure Enclave.

Багато уваги виробник приділив оновлень камерного модуля. Роздільна здатність основного об'єктива зросла до 48 Мп, підтримується технологія 2x Telephoto. Нові режими зйомки не з'явилися, але існуючі набули значних поліпшень. Найбільші зміни торкнулися портретного режиму – тепер смартфон, фіксуючи об'єкт зйомки, автоматично аналізує глибину та створює професійні портрети. Вперше за довгий час було покращено оптику селфі-камери TrueDepth.

Нові акумулятори, а також оновлення в технології енергоефективності, дозволили збільшити автономний час роботи гаджета. Заряджатися можна за допомогою USB-шнура або бездротової зарядки MagSafe.

Де придбати Айфон 15?

Щоб замовити iPhone на кращих умовах, звертайтесь в інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут ви знайдете найширший асортимент «яблучної» продукції та зможете підібрати модель в ідеальній комплектації. Ціни нижчі за середні, є розстрочка, базова гарантія та розширена страховка. Доставка охоплює всю Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?