Актуальні тренди жіночого осіннього взуття 2023
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Актуальні тренди жіночого осіннього взуття 2023

Актуальні тренди жіночого осіннього взуття 2023
Джерело:  online.ua

Зараз саме час замислитись про вибір стильного взуття для осені. Під час пошуку пари для цієї пори року важливо враховувати трендовий зовнішній вигляд, комфорт, рівень збереження тепла. Яке взуття буде модним у майбутньому сезоні – розповідаємо далі.

На модних подіумах бачимо високі кросівки, класичні жіночі туфлі на підборах, комфортні оксфорди, закриті строгі лофери, чоботи на шпильці, масивні черевики, козаки, ботфорти. Серед модних тенденцій взуття майбутнього сезону можна назвати кілька найбільш значущих.

Тренд №1: стильні деталі

Як відомо, вся суть – у деталях. Саме вони роблять те чи інше взуття актуальним. Модне осіннє взуття 2023 має чіткі форми, трендовими, як і раніше, залишаються квадратний мис і каблуки незвичайної форми. Серед популярних сучасних елементів виділимо ремінці, пряжки, шнурівку, ланцюжок. Вони виконують роль як фіксуючих деталей, і декоративних. Можуть мати химерну форму, яскраве оформлення, яскраве або блискуче забарвлення.

Поряд із популярними приглушеними та універсальними кольорами (чорний, беж, сірий) на подіумах ми бачимо і металік, і принти, і соковиті відтінки. Особливо ефектно осіннє взуття виглядає у лаковому виконанні. Так як вона сама по собі є досить акцентною, поєднуйте її з аутфітами у стилі мінімалізм у стриманій кольоровій гамі.

Тренд №2: посилання на минуле

Якщо цієї осені ви хочете виглядати елегантно, сміливо віддавайте перевагу панчохам-ботфортам - вони знову повернулися в моду, як і масивна платформа. Що стосується дизайну класичних високих чобіт, то найбільш актуально вони виглядають у виконанні з широкою халявою, що не облягає ногу.

У плані кольорів, матеріалів та фактур вибір практично необмежений. Взуття може бути замшевим, шкіряним, з нубука. Найбільш практичним, звичайно, є вироби з натуральної шкіри - їх легко доглядати, і вони забезпечують збереження первинного зовнішнього вигляду навіть при тривалій експлуатації. Модними, як і раніше, залишаються черевики-козаки. Стильні образи вийдуть з широкими штанями, заправленими в чоботи, або зі спідницями міді та максі, що приховують лінію, де починається взуття.

Тренд №3: грубі форми та стійкість

У майбутньому сезоні актуальним буде масивне взуття. У цьому сенсі дизайнери подбали не лише про стиль, а й про комфорт модниць. Тренд простежується у черевиках на грубій підошві, кросівках, забезпечених рифленим тракторним протектором, і навіть у туфлях, які найчастіше мають широкий стійкий підбор. Він не обов'язково повинен мати форму стовпчика, а може бути і фігурним, нестандартним.
Безперечно, таке взуття гарантує зручність у носінні, крім того, виглядає оригінально і на контрасті дозволяє підкреслити жіночність образу. Поєднуйте її з чіткими силуетами та монохромними луками.
Купити якісне трендове взуття за вигідною ціною можна в інтернет-магазинах.

Взуття, яке можна тут купити, виготовлене із застосуванням новітніх технологій, обов'язково проходить строгу перевірку якості та втілює в собі неперевершений комфорт та сучасний стиль. Онлайн-шопінг – гідна альтернатива звичним походам магазинами та торговими центрами. Тут вибрати, оцінити та купити відповідне взуття можна швидко, просто та з комфортом. Крім того, покупців приємно здивують численні дисконтні пропозиції. Каталог постійно оновлюється, тому кожна модниця зможе знайти пару взуття, що підходить для себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?