Лляний одяг на літо
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Лляний одяг на літо

На правах реклами

Лляний одяг на літо

Під час літньої спеки на допомогу приходять тканини з натуральних матеріалів: бавовни, шовку, та особливо – льону. Лляна тканина – один з традиційних матеріалів та обов’язковий символ літа, незамінний у спеку, для роботи та відпочинку.

А перейшовши на сайт, ви зможете обрати стильний, модний та неперевершено комфортний лляний одяг від українського бренду HARVEST. 

Лляний одяг на літо: основні переваги

Тканини з льону людство з величезним задоволенням носить уже декілька тисячоліть. І, що найцікавіше – поки що не планує від нього відмовлятися! Адже лляний текстиль має абсолютно унікальні властивості: він відмінно поглинає вологу та пропускає повітря. Отже, допоки на вас лляна сорочка, штани або сукня – жодного «парникового ефекту» вам не загрожує. Лише свіжість та легкість!

Звісно, недоліки у льону теж є. На жаль, тканина зі 100% льону досить сильно мнеться. Аби позбутися проблеми, виробники текстилю додають до лляної сировини невеличкі домішки бавовни, шовку або віскози.

Як комбінувати лляний одяг

Оскільки льон – це літня тканина, то й поєднувати його краще з чимось легким – бавовною, шифоном, шовком, в’язаною фактурою або джинсовою тканиною. Ось декілька варіантів:

  • Лляна сорочка – відмінно поєднується з шортами, бермудами, легкими спідницями, джинсами.

  • Сукні з льону – це самостійна одиниця. Проте вимагають певних аксесуарів – солом’яного капелюшка або шовкової хустки, плетених сандалів, яскравих прикрас.

  • Лляний костюм – можна носити не лише на відпочинку, але й в офісі. Обирайте модель з бермудами, шортами або легкими брюками вільного крою.

Лляний одяг від HARVEST

До вашої уваги – декілька літніх лляних моделей від HARVEST: вишуканих, елегантних та неймовірно комфортних.

  • Штани «Air» перлинно-сірого кольору – вільного крою. Завдяки кольоровій гамі та особливостям фасону, пасують практично усім. На талії модель добре тримається, бо має резинку та широкий пояс.

  • Білі лляні штани прямого класичного крою – втілення вишуканості та елегантності, зручності та комфорту.

  • Сорочка «Feel Free» ніжного лавандового кольору – виглядає надзвичайно вишукано, завдяки модним деталям – зниженій лінії плечей, широким манжетам, зав’язкам на рукавах. 

 Сьогодні ви можете замовити модний та зручний літній одяг від HARVEST з доставкою Україною або у фірмових магазинах виробника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?