Приставка Apple TV: розширте можливості свого iPhone або MacBook
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Приставка Apple TV: розширте можливості свого iPhone або MacBook

Приставка Apple TV: розширте можливості свого iPhone або MacBook
Джерело:  online.ua

Смартприставками для ТВ нікого не здивуєш. Але компанія Apple знову зробила мініреволюцію на ринку. Здавалося б: що можна додати в смартприставку, чого немає в інших виробників? Зараз дізнаєтеся. Розповідаємо, що такого крутого є в Apple TV і як з ним зміниться ваше життя.

Виведіть свою техніку Apple на новий рівень

Головна фішка «яблучної» приставки — сумісність з усією технікою Apple. Це те, чого вам не запропонує жоден виробник. У компанії Apple є власна екосистема і всім, хто активно користується її продукцією, потрібна ця приставка для повної колекції. З нею вам відкриваються необмежені можливості.

Дивіться фільми в 4K HDR

Користуєтеся MacBook або iPhone і любите дивитися кіно? З приставкою ви зможете увімкнути улюблений фільм або серіал на телевізорі за пару кліків. Не потрібно завантажувати фільм, потім записувати його на флешку, перевіряти, чи підтримує ваш ТВ конкретний формат... Забудьте про це. Компанія Apple вже все зробила за вас.

Просто зайдіть в iTunes, відкрийте будь-який відеофайл і дивіться кіно з роздільною здатністю 4K та підтримкою HDR. Apple TV сумісна з HD і Ultra HD телевізорами — якісна картинка з високою частотою кадрів вам гарантована. Враження від перегляду у форматі 4K зовсім інші, у цьому можете не сумніватися.

Також приставка довантажує фільми з усіх ваших підписок. Можна підключитися до Youtube, Flickr, MobileMe і запустити будь-який відеоконтент.

Слухайте музику зі звуком Dolby Digital Plus 7.1

Слухати музику на iPhone або iPod — це одне. А увімкнути її на Apple TV приставці — зовсім інше, адже вона підтримує технологію обробки звуку Dolby Digital Plus 7.1. Тільки уявіть, як зазвучать ваші улюблені треки у такому форматі!

І ввімкнути пісню теж можна за кілька кліків. Достатньо зайти в iTunes і запустити потрібний трек. Якщо у вас вдома стоїть якісна акустика — приставка від Apple подарує непередавані відчуття від музики!

Грайте на великому 4K-екрані

Любите ігри? Хай живе комфортний геймінг на 4K-телевізорі! Приставка може завантажувати додатки з App Store. Запускайте будь-яку гру — і насолоджуйтеся!

Грати можна з пульта. У нього є гіроскоп, акселерометр та інтерактивна поверхня, що робить його непоганим ігровим контролером. За бажання підключіть Bluetooth-клавіатуру або геймпад.

Спілкуйтеся з Siri

Ви ж не забули, що в Apple є голосовий помічник Siri? З нею ви зможете швидко знайти все, що вам потрібно. Забудьте про пульт або клавіатуру. Просто скажіть, що вам потрібно — і Siri знайде все сама.

Хочете подивитися фільм? Просто скажіть його назву. Захотілося пограти? Повідомте назву додатка — і Siri тут же його запустить. Яка приставка ще запропонує вам такі можливості?

Час пересісти зі старого велосипеда на елегантний спорткар!

Дехто у своєму відгуку про Apple TV написав приблизно таке: «У мене була звичайна ТВ-приставка. Побачив у друга Apple TV і зрозумів, що вона мені потрібна. Різниця величезна. Це як пересісти з іржавого старого велосипеда на елегантний спорткар».

Додати тут нічого, все так і є. Apple завжди вміла дивувати своїми розробками — хоча здавалося б, що тут можна запропонувати нового? При цьому вона продає своїм покупцям рішення на будь-який бюджет.

Ви можете придбати Apple TV на сайті https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/apple-tv з потрібним обсягом пам'яті:

  • 32 Gb;

  • 64 Gb;

  • 128 Gb.

Також ціна залежить від процесора, додаткових особливостей, комплектації та року випуску. Словом, вибір є, а яку саме модель купити — це вирішувати вам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?