Швидка доставка за розумні ціни: як економити, отримуючи свої улюблені продукти швидко
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Швидка доставка за розумні ціни: як економити, отримуючи свої улюблені продукти швидко

Швидка доставка за розумні ціни: як економити, отримуючи свої улюблені продукти швидко
Джерело:  online.ua

Сьогодні абсолютно кожен з нас намагається провести вільну хвилину з максимальною користю, тому похід у магазин і простоювання в довгих чергах на касі не завжди сприяють таким планам. За допомогою сервісу доставки продуктів Zakaz.ua жителі населених пунктів України можуть отримати все необхідне для приготування їжі, і для цього буде потрібно мінімум часу. Використовувати для продуктового шопінгу можна стаціонарний компьютер, а також телефон. Завдяки програмному забезпеченню покупки стають простішими та легшими.

Компанія пропонує економічно швидку доставку товарів за попередніми домовленостями. Клієнт має змогу вибрати той спосіб, який йому будет пріоритетним. А доступна ціна послуги приваблює всіх власників сучасних пристроїв та охочих здійснити вигідні покупки, не виходячи з дому.

Торгівельний портал пропонує на вибір декілька варіантів транспортування:

  • кур'єром;

  • самовивозом;

  • “Новою Поштою”.

Вартість та доступність кожного з вищеперерахованих шляхів перевезення продуктів залежить від кількості товарів у віртуальному кошику та населеного пункту споживача. Якщо ви зацікавлені в різноманітних способах економії на доставці продуктів, рекомендуємо відвідати інформаційний розділ. Там ви знайдете безліч корисної інформації, щодо вигідного співробітництва з онлайн-сервісом.

Швидкість доставки продуктів та якість товарів здивує навіть найвимогливіших покупців. Магазини, які представлені на порталі, реалізують широкий асортимент товарів від кращих виробників. Торгівельні мережі регулярно поповнюють виртуальні полиці новинками та запроваджують різні вигідні пропозиції для своїх зареєстрованих споживачів. Тому авторизуйтесь на офіційному продовольчому майданчику та економте свій час на вигідних умовах!

Асортимент улюблених продуктів із швидкою доставкою

Безперечно, віртуальні покупки вигідно спростили наше життя. Тепер можна не хвилюватися про запізнення на важливі заходи та приготування страв до приїзду гостей. Zakaz.ua – сервіс доставки допоможе розв'язати питання в будь-якій ситуації: якщо ваш холодильник порожній, ви чекаєте гостей, плануєте організувати свято або хочете зробити сюрприз близькій людині. В електронному каталозі супермаркету можна придбати:

  • продукти харчування;

  • побутову хімію;

  • засоби особистої гігієни;

  • текстиль;

  • канцтовари;

  • іграшки;

  • дитяче харчування та інше.

Компанія цінує своїх клієнтів, тому з кожним замовником вибудовуються довгострокові відносини. У зв'язку з цим на полицях торгового порталу можна знайти тільки свіжі, якісні та смачні товари за доступною ціною.

Якщо вас цікавить доставка товарів зі знижкою – на офіційному порталі є розділ “Акційні пропозиції”. Там представлені товари за зниженою ціною. Клієнти компанії можуть економити на товарах першої необхідності та заощадити сімейний бюджет у віддаленому форматі. А якщо підписатися на розсилку від мережі, можна відстежувати новинки розділу і регулярно здійснювати продуктовий шопінг з максимальною вигодою.

До основних переваг онлайн-сервісу варто віднести:

  • зручність;

  • комфорт;

  • можливість коригувати суму замовлення;

  • асортимент продукції;

  • швидка доставка та розумні ціни;

  • можливість дистанційного та стаціонарного шопінгу.

Якщо у вас виникли питання, зверніться до служби підтримки. Для зв'язку можна використати гарячу лінію або чатбот. Менеджери кол-центру проконсультують вас, розкажуть про всі переваги сервісу та наявності конкретного товару згідно з вашими потребами та запитаннями.

Замовлення продуктів додому – це зручний і швидкий спосіб отримати продукти харчування, не витрачаючи час на відвідування магазину. Наразі послуга доступна в більшості супермаркетів і з кожним днем набуває все більшої популярності з сервісом Zakaz.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?