ТОП 5 найсмачніших суші-сетів від SushiMaster
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

ТОП 5 найсмачніших суші-сетів від SushiMaster

Джерело:  online.ua
ТОП 5 найсмачніших суші-сетів від SushiMaster

Якщо ви плануєте організувати незабутні посиденьки в колі сім'ї або з друзями, тоді варто підібрати відповідне частування. 

Замовити доставку суші у Харкові у форматі різноманітних за складом суші сетів від ресторану «Суші Майстер» - це чудове рішення.

З нами ви дізнаєтеся про основні переваги замовлення суші-сету, але це не все. Ще ми назвемо найпопулярніші мережі, які вам обов'язково варто спробувати.

Суші-сети, які варті вашої уваги

У каталозі суші-ресторану «Суші Майстер» є величезна різноманітність страв, але на особливу увагу заслуговують набори. Ця категорія рясніє позиціями на будь-який смак, однак є свій ТОП-5, в якому значаться такі позиції:

  1. Сет Гурман – це набір, вагою 880 грам. У складі цього набору Філадельфія з лососем, Кранч з креветкою, Каліфорнія з лососем у кунжуті та Маки з тунцем. Звичайно, в комплекті поставки є соєвий соус, імбир і васабі. Даний суші-сет може стати відповідним частуванням для 3-4 осіб, якщо страва буде закускою або доповненням до іншої їжі. Головний плюс цього набору в тому, що до його складу входять ті сорти суші, які по праву вважаються найпопулярнішими та неймовірно смачними. До речі, під час замовлення саме цього сета вам буде нараховано на персональний рахунок постійного клієнта 34 бали.

  1. Сет Сенсей – це набір, вага якого складає 1080 грам. Цей набір дуже популярний, адже в ньому зібрані найсмачніші сорти ролів, а це Каліфорнія темпура, Темпура рол з куркою, рол з крабовим міксом, Ніжний рол з куркою. Звісно, ​​у комплекті доставки будуть всі необхідні доповнення. При замовленні цього сета на рахунок буде зараховано 27 балів. Цього сету буде достатньо для вгамування голоду 2-4 осіб.

  1. Сет Банзай також має попит серед шанувальників закладу. Вага цього набору складає 1010 грам, що буде цілком достатньо для частування 2-4 осіб. До складу набору увійшли Філадельфія дует, Футомакі з лососем (гострий), Каліфорнія з крабовим міксом у кунжуті та Каліфорнія Чікен. При доставці набору до нього обов'язково додадуть усі необхідні доповнення (соус, імбир тощо). При замовленні цього сету ви отримаєте на рахунок постійного клієнта 29 балів.

  1. Сет Кіото - це два кілограми неймовірно смачних суші та ролів. У наборі значиться Філадельфія дует, Каліфорнія з лососем у кунжуті, Кранч з креветкою, Маки з тунцем, Ніжний рол із куркою, Запечений рол із крабовим міксом, Каліфорнія темпура та Темпура рол із куркою. Такий набір чудово підійде для сімейної вечері чи вечірки з друзями. Усі гарантовано отримають величезне задоволення від кожної скибочки, а постійні клієнти поповнять свій персональний рахунок на 57 балів.

Тепер ви знаєте, на які набори варто звернути свою увагу в першу чергу. Однак не варто недооцінювати інші набори, а також слідкуйте за новинками у цьому та інших розділах сайту суші-ресторану «Суші Майстер».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?