П'яні Мадонна і Кейт Мосс влаштували розпусту на модній вечірці: з'явилися фото і відео
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

П'яні Мадонна і Кейт Мосс влаштували розпусту на модній вечірці: з'явилися фото і відео

П'яні Мадонна і Кейт Мосс влаштували розпусту на модній вечірці: з'явилися фото і відео
Джерело:  YouTube

Співачка Мадонна і модель Кейт Мосс шокували своєю поведінкою на лондонській вечірці Едварда Енніфула (Edward Enninful), креативного директора моди і стилю W Magazine.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на канал Celebrity News на Youtube.


58-річна Мадонна з'явилася на вечірку в рваних джинсах, мереживному топі і кепці з перлами. Зірка не упустила можливості влаштувати провокацію. Вона обіймалася зі своїм приятелем фотографом Мертом Аласом і з моделлю Кейт Мосс, а після навіть імітувала сеанс мастурбації на камеру.


Мерт Алас і Кейт Мосс були не проти підіграти Мадонні, якщо, звичайно, це була гра.



У мережу потрапило також аматорське відео, як Мадонна і Кейт Мосс обіймаються на дивані.



І як Кейт Мосс виконує еротичний танець.



До речі, інші гості вечірки не відрізнялися зразковою поведінкою.




Нагадаємо, нещодавно Мадонна шокувала громадськість своєю заявою під час концерту. Співачка, яка підтримує на виборах в США Хілларі Клінтон, пообіцяла кожному, хто проголосує за її кандидата, оральний секс.


Мадонна похвалила свої навички в оральному сексі і зазначила, що всі, хто проголосують за Клінтон, залишаться задоволені.


Раніше ONLINE.UA писав, що 42-річна Кейт Мосс розлучилася зі своїм 29-річним бойфрендом - німецьким аристократом і модним фотографом фон Бісмарком.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?