Різка зміна погоди в Україні. Синоптикиня прогнозує антициклон
Категорія
Погода
Дата публікації

Різка зміна погоди в Україні. Синоптикиня прогнозує антициклон

підсніжники
Джерело:  online.ua

За словами синоптикині Наталки Діденко, 28 лютого в Україні буде дуже тепло та сухо, оскільки суттєвий вплив на погоду матиме антициклон.

Якою буде погода в Україні найближчими днями

Згідно з прогнозом експертки, протягом дня 28-го лютого температура повітря сягатиме +7...+12 градусів, на заході +10...+17 градусів, на сході трохи свіжіше, +4...+7 градусів.

Окрім того, наголошується, що невеликі морози можна очікувати лише в східних областях, де відчутніший вплив безхмарного антициклону. 

Як стверджує Наталка Діденко, вітер у середу буде помірний, південно-східного напрямку.

По всій Україні очікується суха погода антициклонального характеру та багато сонця. У Києві 28-го лютого також опадів не передбачається. Вітер буде південно-східний, помірний. Найближчої ночі 0...+2 градуси, на околицях — до -1, завтра вдень близько +10 градусів, — прогнозує синоптикиня.

За словами Наталки Діденко, надалі суха погода в Україні триватиме.

Вона також додала, що температура повітря буде тепліша на заході, холодніша на сході, загалом в межах +7...+12 градусів.

Яка погода в Україні 27 лютого

Як зазначають синоптики, у вівторок, 27 лютого, погода в нашій країні буде сухою, з достатньою кількістю сонця і досить теплою.

Попри відчутне тепло, будуть також й температурні контрасти.

На північному сході стовпчики термометрів покажуть +4°...+6°, а на заході повітря прогріється до +11°...+14°. У Закарпатській області буде до +18°.

Гарна погода в цей день віщує морози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?