Шокуюча деталь в пограбуванні Кардашян: злодій розповів про долю коштовностей
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Шокуюча деталь в пограбуванні Кардашян: злодій розповів про долю коштовностей

Шокуюча деталь в пограбуванні Кардашян: злодій розповів про долю коштовностей
Джерело:  Daily Mail

Грабіжники, які  напали на знамениту американську теледіву Кім Кардашян, встигли переплавити викрадені коштовності і продати в Антверпені. Вціліла єдина прикраса.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Про долю коштовностей розповів в своїх свідченнях один з учасників пограбування, 60-річний Омар Айт Кедаш (Aomar Ait Khedache) на прізвисько Старий Омар.


Читайте також:  Пограбування Кім Кардашян: з'явилося відео з місця злочину


Він зазначив, що не продали тільки перстень Кім вартістю чотири мільйони доларів з діамантом вагою 20 каратів, але де він і у кого, поки не повідомляється.



Всі інші коштовності просто переплавили в бруски. «Всього вийшло трохи більше 800 грамів», - заявив Омар Айт Кедаш.


Нагадаємо,  в ніч на 3 жовтня кілька озброєних чоловіків, одягнених у форму співробітників правоохоронних органів, вчинили напад на Кім Кардашян, в результаті якого забрали у знаменитості коштовностей на 11 млн доларів і два гаджета.


У січні цього року у Франції у справі про пограбування Кардашян 16 затримали осіб. Пізніше частину затриманих звільнили, і під слідством залишилися 10 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?