Сильне потепління в Україні. Синоптикиня назвала головні дати
Категорія
Погода
Дата публікації

Сильне потепління в Україні. Синоптикиня назвала головні дати

потепління
Джерело:  online.ua

За словами синоптикині Наталки Діденко, незабаром Україну накриє весняне тепло —  температура повітря подекуди сягне +16 градусів.

Експертка розповіла, коли в Україні потепліє

Наталка Діденко прогнозує, що 7-го лютого в Україні буде дуже тепло.

Очікується впродовж дня +6+12 градусів, на півдні та південному заході +10+16 градусів.

Синоптикиня також зазначає, що атмосферний фронт накриє західні та північні області, там пройдуть невеликі дощі, ввечері можливо з мокрим снігом. Також найближчої ночі на сході є ймовірність незначних опадів.

Вітер у своєму репертуарі — південно-західного та західного напрямків, 7-12, подекуди сильні пориви до 15-20 метрів за секунду. У Києві завтра також тепло стрибне до +7+9 градусів. Щоправда, буде хмарно та вітряно, невеликий дощ.

Наталка Діденко

Наталка Діденко

Синоптикиня

Погода в Україні
Фото: скриншот

Коли в Україну повернеться холод

Як зазначає синоптикиня, уже 8-9 лютого в нашій країні передбачається похолодання.

Однак, що важливо розуміти, воно не буде довготривалим.

10-14 лютого в Україні запахне весною, прийде суттєве потепління, до +10+16 градусів. Крайня північ України буде температурно стриманішою, нижче +10 градусів, проте також порівняно тепло.

За словами Наталки Діденко, українці можуть починати мріяти про справжню весну уже в лютому.

І хоча з 15-го лютого знову прийде похолодання, воно вже нас не введе в оману — діло йде до теплих зелених листочків… Проте все одно не забуваємо, що наше самопочуття, включно із нашими судинами, головою, загалом хорошим фізичним та ментальним здоров'ям — також певною мірою допомога країні, — підсумувала експертка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?