Сильні опади та ожеледиця: 11 грудня в Україні оголошено штормове попередження
Категорія
Погода
Дата публікації

Сильні опади та ожеледиця: 11 грудня в Україні оголошено штормове попередження

Сильні опади та ожеледиця: 11 грудня в Україні оголошено штормове попередження
Джерело:  online.ua

У неділю, 11 грудня, у західних та північних областях Україні очікується різке погіршення погоди – сильні опади, ожеледиця на дорогах та густий туман.

Джерело: Український гідрометеорологічний центр

11 грудня у Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях значні опади (мокрий сніг та дощ), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, - йдеться у попередженні.

Також, за інформацією синоптиків, уночі та вранці у областях очікуватиметься туман – видимість становитиме 200-500 метрів. Оголошено І рівень небезпечності - жовтий.

Погода в Україні на 11 грудня

За даними Укргідрометцентру, 11 грудня в західних областях очікується помірний дощ та мокрий сніг, у Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях - значні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Температура впродовж доби від +3° до -2°, на Закарпатті +2°...+7°.
На решті території вночі очікується невеликий, вдень помірний дощ; температура вночі 0°...+5°, вдень +6°...+11°; на півдні країни вночі +4°...+9°, вдень +10°...+15°.

Вітер буде переважно південно-східний, на заході північний, 7-12 м/с, вдень у південних, центральних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?