Синоптикиня попередила про різку зміну погоди в Україні
Категорія
Погода
Дата публікації

Синоптикиня попередила про різку зміну погоди в Україні

зима
Джерело:  online.ua

Як повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, лютий розпочнеться в Україні зміною погоди. Що важливо розуміти, це станеться уже 1 лютого.

Погода в лютому. До чого готуватися українцям

Експертка попереджає. що 1 лютого із північного заходу Європи до нас прийдуть атмосферні фронти далекого скандинавського циклону Margrit (на карті внизу), які принесуть:

  • на захід - дощі

  • на північ - дощ з переходом у мокрий сніг

  • на центр - дощ з переходом у мокрий сніг у Вінницькій області.

За словами Наталка Діденко, у східних областях, більшості центральних та в південній частині істотні опади завтра малоймовірні.

Окрім того, наголошується, що вітер буде західних напрямків, поривчастий, на заході та півночі можливо сильний, до 15-18 метрів за секунду. Температура повітря поки що суттєво не міняється.

Синоптикиня також звертає увагу на те, що найближчої ночі від 3 градусів морозу до 2 тепла, впродовж дня +1+7 градусів.

У Києві 1-го лютого значну частину доби опадів не передбачається, збільшиться хмарність, ввечері пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Найближчої ночі у столиці близько нуля, вдень у четвер +3+5 градусів.

Лютий буде доволі теплим

Як зазначає Наталка Діденко, надалі в нашій країні переважатиме волога, проте нехолодна погода з невеликими коливаннями температури повітря, буде вітряно.

Старенький січень йде на пенсію, впорядкувавши синоптичну ситуацію красивими хмарками, помив чашку, почистив морозні файли, протер офісний стіл та клавіатуру, провітрив робочий кабінет сонечком та теплою погодою - все підготував для нового хвацького керівника, молодого лютого)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?