Собчак з чоловіком придумали, як захистити себе і новонародженого сина від телевізійників
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Собчак з чоловіком придумали, як захистити себе і новонародженого сина від телевізійників

Собчак з чоловіком придумали, як захистити себе і новонародженого сина від телевізійників
Джерело:  online.ua

Російська телеведуча  Ксенія Собчак і її чоловік Максим Віторган, які недавно стали батьками, вирішили захистити себе від уваги преси.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Собчак.


"Любі друзі! Оскільки різні телеканали активно обдзвонюють наших друзів, знайомих, родичів, лікарів, колег, друзів друзів і знайомих знайомих, запрошуючи їх на різні ток-шоу і обіцяючи їм в тому числі нашу особисту участь, змушені зробити таку заяву - ми не будемо брати участь в подібних програмах і більше того - вважаємо, що наші реальні друзі і близькі люди також відмовляться від подібних запрошень», - звернулася Ксенія до своїх шанувальників.


Читайте також: Собчак над колискою новонародженого сина вразила соцмережі: з'явилося фото


Вона також додала, що «Все, що ви можете з подібних програм дізнатися - це домисли, чутки і спекуляції на чужому особистому житті. Ми самі ділимося з вами тим, що вважаємо можливим, через свої соцмережі».



Відзначимо, що не всі друзі Ксенії задоволені таким рішенням. Так, шоумен Андрій Малахов дуже розчарувався. «@xenia_sobchak Навіть до нас?! ((((Ексклюзив))))», - написав він у коментарях.


Також додамо, що, крім звернення, Ксенія опублікувала дуже ніжне фото, на якому вона обіймається з чоловіком.


Нагадаємо, що з того часу, як стало відомо про вагітність Собчак, за нею пильно стежать ЗМІ. А російське видання Life навіть видало фейковий репортаж виписки Ксенії з новонародженим сином з пологового будинку, який розкритикував Максим Віторган.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?