Стало відомо, як сестра Майкла Джексона назве майбутню дитину
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Стало відомо, як сестра Майкла Джексона назве майбутню дитину

Стало відомо, як сестра Майкла Джексона назве майбутню дитину
Джерело:  eonline.com

Вагітна  сестра Майкла Джексона, 50-річна співачка Джанет Джексон запланувала назвати майбутню дитину в честь померлого брата.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на E!


Інсайдери видання відзначають, що Джанет і її чоловік мільярдер з Катару Віссам Аль Мана вирішили «віддати данину пам'яті Майкла Джексона».


Пара, за словами інсайдерів, вже знає стать дитини і навіть облаштувала дитячу кімнату в «світлих пастельних тонах».


До речі, джерела кажуть, що мамою Джанет стане зовсім скоро, так як здоров'я не дозволяє їй доношувати дитину до останнього. «А Джанет хоче бути здоровою мамою для свого малюка», - підкреслив інсайдер.


Читайте також: У мережі розсекретили стать майбутньої дитини Собчак: опубліковано фото


Як повідомляв ONLINE.UA,  Джанет Джексон тільки недавно вперше розповіла про свою вагітність, підтвердивши чутки.


Іноземні видання вже давно пишуть про вагітність Джанет, але вона довго не підтверджувала цю новину. Тому навіть з'явилися чутки, що співачка просто сильно поправилася через незрозумілу хворобу. Західні інсайдери назвали навіть точну цифру - плюс 43 кілограми.




З чуток, вагітність Джанет протікає непросто, і у свій час їй навіть був прописаний постільний режим. Співачка багато відпочиває і постійно знаходиться в оточенні своїх лікарів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?