Татуювання Бекхема "ожили" в соціальному ролику: опубліковано відео
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Татуювання Бекхема "ожили" в соціальному ролику: опубліковано відео

Татуювання Бекхема "ожили" в соціальному ролику: опубліковано відео
Джерело:  unicef.org

Колишній англійський  футболіст Девід Бекхем  взяв участь в соціальній рекламі UNICEF, присвяченій боротьбі з насильством проти дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на UNICEF.
У ролику численні татуювання Бекхема "оживають" і перетворюються в моторошні картини насильства над дітьми: батько принижує свою дитину, хлопчика б'ють однокласники, вчитель знущається над школярем.
Ця соціальна кампанія UNICEF нагадує, що насильство може залишати сліди у підростаючого покоління на все життя.
Згідно зі статистикою фонду, одна з 10 дівчаток у віці до 20 років піддавалася сексуальному насильству, а кожні п'ять хвилин від жорстокого поводження гине одна дитина.
Читайте також: CARE Norway випустила соціальний ролик, який закликає боротися з насильством над жінками
«Насильство проти дітей назавжди залишає на них шрами. Це не правильно. Покладіть цьому край», - говорить знаменитість в кінці ролика.


«В минулому році я відвідав Камбоджу, де зустрівся з дітьми і вони розповіли мені про жахливе насильство, яке пережили. Я був шокований тим, що почув, і я побачив, як насильство може залишити глибокі шрами. Жодна дитина не повинна пройти через це... Я сподіваюся, що цей новий проект приверне увагу до проблеми і надихне людей на дії», - розповів спортсмен.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Києві зняли рекламний ролик, в якому актори з популярного фентезі "Гра престолів" закликають відмовитися від пластику, який шкодить планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?