У мережі висміяли ремонт доріг в Криму: опубліковано фото і відео
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

У мережі висміяли ремонт доріг в Криму: опубліковано фото і відео

У мережі висміяли ремонт доріг в Криму: опубліковано фото і відео
Джерело:  online.ua

Кримський активіст Олександр Таліпов показав, як в окупованому Криму з грубими порушеннями йде ремонт ділянки автомобільної дороги Сімферополь - Феодосія Р-23 між селами Роднікі і Радісне.
Як повідомляє ONLINE.UA, дорожні служби виконують ремонт з грубим порушенням законодавства. Замість укладання подушки щебенем підрядник засипає розриті ями сумішшю з глини, що в майбутньому може призвести до трагедії на дорозі.
Таліпов розмістив в YouTube відео ремонту дороги і заявив, що "зазначені на відео порушення приведуть до передчасного виходу з ладу дорожнього полотна і в подальшому аварійних ситуацій на дорозі".


ДИВІТЬСЯУ мережі показали, за що Путін може повісити кримських чиновників: з'явилися фото
У коментарях до відео користувачі YouTube висловили свої думки про "ремонт".
"Це г * вно Путіна, присипане камінням з неба!", - написала Олена Чером.
"А ось і каміння з неба", - зазначив Владислав Курмаз.
Користувач Олександр Вікторов нагадав про дві біди Росії: "Так це ж передові російські технології, недарма ж Росія здавна славиться дурнями і дорогами!"
ЧИТАЙТЕ: Не Кримом єдиним: в США натякнули Росії на право Німеччини анексувати Калінінград
Інші читачі відзначили, що в Росії жахливі дороги в багатьох регіонах.
"Дороги всюди як або після бомбардування або ніби через п'ять років після ВВВ, коли з підірваною економікою країна намагається якось полагодити дороги тим, що можна в найкоротші терміни добути, виготовити і прокласти як тимчасові покриття... У мене таке відчуття, що скоро на асфальтованих дорогах буде гірше пересуватися, ніж на ґрунтовках і зимниках", - написав Балдуїн.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в мережі посміялися над втечею кримського кота від солдата Путіна.


Фото - primechaniya.ru







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?