У мережу потрапили пікантні фото з весілля коханої принца Гаррі
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

У мережу потрапили пікантні фото з весілля коханої принца Гаррі

У мережу потрапили пікантні фото з весілля коханої принца Гаррі
Джерело:  Daily Mail

Актриса серіалу "Форс-мажори"  Меган Маркл, яка є коханою принца Гаррі, виявилася в центрі скандалу. У мережу потрапили фотографії з її весілля з колишнім чоловіком Тревором Енгельсоном.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


На деяких фото Меган в весільній сукні обіймається з Тревором. На інших вона в бікіні в горошок. Видно, що на весільній вечірці було багато веселощів і алкоголю.


Читайте також: Папарацці упіймали принца Гаррі і Меган Маркл на прогулянці: перші спільні фото пари


Звичайна справа для весілля, але ці фото - скандал, який не може собі дозволити майбутня дружина принца Гаррі. Чи все ж може, адже принци Гаррі та Вільям вже не раз її захищали?


Відзначимо, що Меган вийшла заміж за продюсера Тревора Енгельсона в 2011 році після семи років стосунків. Однак шлюб тривав лише два роки.


У 2013 році вони розійшлися і в серпні того ж року оформили розлучення.В листопаді 2016 року Маркл відмовилася від фінансової підтримки з боку колишнього чоловіка.


Зараз Меган в стосунках з принцом Гаррі. Закохані разом відпочивають,  носять однакові браслети, а інсайдери кажуть, що справа наближається до весілля.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?