У мережу потрапило дитяче фото нареченої Кличка
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

У мережу потрапило дитяче фото нареченої Кличка

У мережу потрапило дитяче фото нареченої Кличка
Джерело:  Сьогодні

У мережі з'явилося дитяче фото американської актриси і нареченої українського  боксера Володимира Кличка  - Хайден Панеттьєрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".
Шанувальники зірки знайшли архівний знімок Хайден і розмістили його в мережі. На фото Панеттьєрі позує в компанії свого молодшого брата Дженсена і друзів.
Нагадаємо, в Україні про Хайден заговорили після того, як вона закрутила роман з Володимиром Кличком.
Кличко і Панеттьєрі стали зустрічатися в 2009 році і через два роки розійшлися, але напередодні нового 2012 року возз'єдналися.
Після пара оголосила про заручини, церемонія одруження була запланована на кінець літа 2014 року, але потім її відмінили.  Володимир Кличко заявляв, що не буде одружуватися, поки в Україні не закінчитися війна.
9 грудня 2014-го Хайден народила дівчинку, яку назвали Кайя Євдокія. Після цього  актриса довго лікувалася від післяпологової депресії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишня доглядальниця собак американської зірки Хайден Панеттьєрі подала в суд на актрису за те, що та не доплатила їй велику суму грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?