Україну накриють грози та шквальний вітер — до чого готуватися
Категорія
Погода
Дата публікації

Україну накриють грози та шквальний вітер — до чого готуватися

гроза
Джерело:  Наталка Діденко

Як попереджає відома синоптикиня Наталка Діденко, уже 7 травня в Україні прийдуть дощі з грозами, а температура повітря суттєво знизиться.

Якою буде погода в Україні найближчими днями

За словами експертки, великодній понеділок в Україні буде дуже теплим та — йдеться про +20+25 градусів.

Однак уже 7 травня свіжа повітряна маса із півночі стане причиною падіння температури повітря у західних, північних областях та на Вінниччині до +16+20 градусів.

Що важливо розуміти, на решті території України весняна погода ще затримається.

Холодний атмосферний фронт, який перетинатиме територію України, 7-го травня принесе дощі з грозами.Хіба що в Криму та Приазов'ї опади завтра малоймовірні. Південно-західний та західний вітер буде найближчої доби поривчастим, часом навіть із штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, обережно!

Наталка Діденко

Наталка Діденко

Українська синоптикиня

За її словами, надалі повітря буде в Україні скрізь свіжим, вдень +14+20 градусів, а всередині тижня можливі заморозки.

Фото: скриншот

Київ також накриють дощі та грози

В українській столиці 7-го травня варто готуватися до періодичних дощів з грозами.

Варто також звернути увагу на те, що температура повітря завтра знизиться і протягом дня становитиме +17+19 градусів. Західний вітер у Києві буде рвучким.

Завтра бажано не забути парасолю, одягнутися відповідно прогнозу, а не вибігати з голими плечима та коліньми, тримати неподалік "корвалоли" та "каптопреси" (кому важливо), бо через зміну погоди може й мінятися артеріальний тиск, боліти голова тощо, — попереджає Наталка Діденко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?