Універсал Volvo V90 помічений без камуфляжу
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Універсал Volvo V90 помічений без камуфляжу

Універсал Volvo V90 помічений без камуфляжу
Джерело:  Мотор.ru

У мережі інтернет з'явилися шпигунські фотографії нового флагманського універсала Volvo V90. На знімках новинка, яка в лінійці шведського автовиробника замінить V70, представлена ​​без камуфляжу, пише Мотор з посиланням на Teknikens Varld.
Прем'єра автомобіля може відбутися навесні на автосалоні в Женеві. Видання припускає, що габаритна довжина моделі опиниться на 15 сантиметрів більше в порівнянні з V70, а різниця в розмірі колісної бази складе 13 сантиметрів на користь V90.


Джерело повідомило, що модель пропонуватиметься з двома дизельними двигунами потужністю 190 і 235 кінських сил, бензиновим мотором, віддача якого складе 320 кінських сил, а також 407-сильною гібридною силовою установкою. Пізніше в гамі з'явиться трициліндровий агрегат і нові двигуни на «важкому паливі».


Також очікується поява «зарядженої» модифікації Polestar і вседорожної версії Cross Country.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?