В Україні почався випуск нових моделей Skoda: опубліковано фото
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

В Україні почався випуск нових моделей Skoda: опубліковано фото

В Україні почався випуск нових моделей Skoda: опубліковано фото
Джерело:  Єврокар

Завод компанії "Єврокар" в Ужгороді, де збирають автомобілі Skoda, запустив у виробництво два нових автомобіля - Superb B8 в версії 4 × 4 і Octavia A7.
Про це ONLINE.UA повідомили в прес-службі "Єврокар".
"Ми отримали дозвіл на серійне виробництво SKODA Superb B8 (бензиновий і дизельний) в повнопривідній версії. Крім того, ми отримали дозвіл на запуск SKODA Octavia з сучасним дизельним двигуном, який відповідає стандарту Євро 6", - заявив генеральний директор ЗАТ "Єврокар" Ігор Царенко.
У свою чергу, генеральний директор ТОВ "Єврокар" Марія Яковлєва зазначила, що в Україні любили і люблять автомобілі Skoda.
"Запуск нової модифікації Superb дозволяє розширити не лише лінійку двигунів, а й можливості експлуатації повного приводу, що створює новий потенціал для цієї моделі. Ми розраховуємо на те, що частка продажів SKODA Superb в Україні складе не менше 10% від загального обсягу реалізації. На Наразі, Superb посідає третє місце в загальній структурі продажів модельної лінійки SKODA", - розповіла Яковлєва.

​​


Фото - eurocar.com.ua


Skoda Superb 4x4 буде збиратися з двигунами 2.0 TSI / 206 kW і 2.0 TDI / 140 kW, які оптимально поєднуються з автоматичною коробкою перемикання передач DSG. Всі моделі 4 × 4 оснащені передовими системами повного приводу, які працюють на базі електронно-керованого багатодискового зчеплення. Система повного приводу знаходиться під точним і швидким електронним управлінням. Контролер постійно обчислює розподіл потужності між передньою і задньою осями. Тому втрата тяги практично неможлива. Під час руху накатом або при низькому навантаженні рух здійснюється через передню вісь, що дозволяє економити паливо. Таким чином, всі повнопривідні автомобілі забезпечують підвищений рівень безпеки, комфорту та економічності.



Фото - eurocar.com.ua


Дизельна версія Skoda Octavia A7 обладнана екологічно чистим двигуном Euro 5 2,0 / 110 kW TDI, який забезпечує високоекономічний рівень споживання палива (від 3,7 л \ 100 км в заміському циклі, до 5,9 л \ 100 км у міському циклі) .


Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому

Skoda показала концептуальний кросовер VisionS

, оснащений гібридною установкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?