Вагітна "розлучниця" Пітта і Джолі ховає животик від холоду: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Вагітна "розлучниця" Пітта і Джолі ховає животик від холоду: з'явилися фото

Вагітна "розлучниця" Пітта і Джолі ховає животик від холоду: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Французька актриса  Маріон Котійяр, яку називали розлучницею голлівудської пари  - Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, гуляє вулицями Нью-Йорка в затишному чорному пончо і капелюсі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Актрису сфотографували, коли вона відправлялася на обід з друзями. Холод змусив Маріон утеплитися і вона зробила це зі смаком.


Читайте також: Міні, стрункі ніжки і великий живіт: з'явилися нові фото "розлучниці" Пітта і Джолі


До речі, полюючи на Котійяр,  фотографи випадково упіймали Джуліанну Маргуліс, відому нам як Алісія Флорик з серіалу "Хороша дружина" (The Good Wife). Актриса робила покупки до Різдва.


Відзначимо, що  Маріон Котійяр увійшла в сімку найстильніших вагітних зірок цього року.


Нагадаємо, що саме  Маріон Котійяр називали головною причиною розриву Пітта і Джолі. Західні таблоїди стверджували, що Бред зраджував дружині з француженкою.


Цю інформацію довелося публічно спростовувати не тільки французькій зірці, але і її цивільному чоловікові Гійому Кані, від якого актриса зараз чекає другу дитину.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?