Виглядає набагато краще: з'явилися нові фото хворої на рак зірки "Беверлі-Хіллс"
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Виглядає набагато краще: з'явилися нові фото хворої на рак зірки "Беверлі-Хіллс"

Виглядає набагато краще: з'явилися нові фото хворої на рак зірки "Беверлі-Хіллс"
Джерело:  Daily Mail

Хвора на рак актриса Шеннен Доерті виглядає сильнішою і здоровішою після закінчення курсу хіміотерапії, ніж до цього на фото, які вона публікувала в соцмережах.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Фотографам вдалося зняти Шеннен з матір'ю, коли вони вирушали за покупками. На фото бачимо, що Шеннен трохи поправилася і виглядає краще.


Читайте також: Хвора на рак Доерті вразила соцмережі запальним танцем з мамою: з'явилося відео




45-річна актриса вперше з'явилася на людях, після того, як заявила, що завершила курс хіміотерапії і зараз знаходиться "в стадії очікування".


Нагадаємо, що діагноз "рак молочної залози" Шеннен дізналася в лютому 2015 року. Пізніше стало відомо, що хвороба вразила і лімфатичну систему.




У минулому році після чергового курсу хіміотерапії зірка змушена була збрити волосся. Саме тоді вона  заявила, що втратила надію вижити.



Але пізніше за підтримки матері, чоловіка, кращої подруги і шанувальників Шеннен взяла себе в руки, продовжила лікування, заняття спортом і танцями. Вона також посилила турботу про своїх підопічних - зірка багато часу і сил віддає захисту тварин і турботі про собак у притулку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?