Вікторія Бекхем вразила ніжним нарядом під час прогулянки: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Вікторія Бекхем вразила ніжним нарядом під час прогулянки: з'явилися фото

Вікторія Бекхем вразила ніжним нарядом під час прогулянки: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Співачка і модельєр Вікторія Бекхем, 11-річний син Круз якої нещодавно презентував свій перший сингл If Everyday Was Christmas і піддався жорсткій критиці, вразила своєю незворушністю і стильним рожевим нарядом під час прогулянки.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Вікторію сфотографували в Нью-Йорку в рожевій сорочці і спідниці, які підкреслювали її стрункість. Наряд Вікторія доповнила шпильками, великими окулярами і сумкою.


Читайте також: Вікторія Бекхем влаштувала танці прямо на вулиці: опубліковано відео


І хоча Вікторію та її чоловіка розкритикували за те, що піарять сина, дизайнер залишалася незворушною під камерами і навіть посміхалася.


Нагадаємо, що молодший син Девіда і Вікторії Бекхем - 11-річний Круз презентував свій перший сингл If Everyday Was Christmas.


Також закордонні ЗМІ повідомили, що юний співак уже підписав контракт з продюсерським центром Скотта Брауна, який займався розкруткою Джастіна Бібера, який зараз, до речі, є одним з найбагатших і найуспішніших молодих виконавців в світі.


Але не всім сподобалося творчість Круза. Так, британський телеведучий Пірс Морган розкритикував Бекхемів у себе в Twitter, зазначивши, що місце Крузу за партою в школі. Ну а якщо хлопчик так хоче стати зіркою, зазначає Пірс, він повинен орати стільки ж, як і інші, а не "просто випустити щось, користуючись успіхом батьків".










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?