Як доглядати за шкірою обличчя взимку: 5 слушних порад косметолога
Категорія
Краса
Дата публікації

Як доглядати за шкірою обличчя взимку: 5 слушних порад косметолога

Як доглядати за шкірою обличчя взимку: 5 слушних порад косметолога
Джерело:  online.ua

Взимку шкіра часто починає лущитися, з'являються вугрs, і жінки приймають рішення відмовитися від макіяжу. Але косметологи радять не робити цього, просто правильно доглядати за обличчям


Lady.ONLINE.UA пропонує вам список порад, які допоможуть зберегти шкіру обличчя взимку здоровою і красивою.


1. Правильно вмивайтеся


Ніякого мила. Дуже акуратно вмийтеся кип'яченою водою, якщо потрібно - додайте делікатний засіб для вмивання. Нанесіть живильний крем, після - макіяж. І пам'ятайте: фарбуватися потрібно хоча б за 40 хвилин до виходу на вулицю.


Читайте також: ТОП-8 продуктів, які збережуть молодість шкіри і волосся


2. Зволожуємо тільки ввечері


Відмовтеся від скрабу, якщо вам треба виходити на вулицю. Також користуйтеся зволожуючими масками та кремами тільки ввечері або на вихідних, коли залишаєтеся вдома. У всіх інших випадках вибирайте лише поживні засоби.


3. Крем з вітамінами


Взимку вибирайте крем не тільки з вітаміном Е, а й з вітаміном D. Якщо є схильність до утворення судинних зірочок, використовуйте креми з вітаміном К.


4. Зволожуємо повітря


Повітря в квартирі і в офісі взимку дуже сухе. Купіть зволожувач або скористайтеся бабусиним засобом і помістіть під батарею миску з водою.


5. Правильно харчуємося


Не забувайте про вітаміни і мінерали і відмовтеся від жирних і солодких страв і алкоголю. Вашій шкірі і так важко, не треба її травмувати харчуванням.


Раніше ми публікували ТОП-5 сніданків, які подарують вам струнку фігуру і красиву шкіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?