Йога, вода і засмагання голяка: 61-річна модель розкрила секрет своєї краси
Категорія
Краса
Дата публікації

Йога, вода і засмагання голяка: 61-річна модель розкрила секрет своєї краси

Йога, вода і засмагання голяка: 61-річна модель розкрила секрет своєї краси
Джерело:  independent.co.uk

Догляд за шкірою, заняття йогою і прийняття сонячних ванн оголеною - такими є секрети чарівності 61-річної манекенниці французького походження Ясміни Россі, якщо вірити її словам.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Independent.


Жінка починає свій день з умивання і склянки теплої води. Вона також займається йогою і приділяє медитацій і практиці асан по годині в день.


Для догляду за шкірою і волоссям Ясміна використовує лише органічну косметику і засмагає на балконі власного будинку без купальника. Россі також дотримується правильного харчування і режиму дня.



Відзначимо, що Ясміна Россі - одна з найбільш затребуваних вікових моделей в світі. Вона співпрацювала з такими брендами як Yves Saint Laurent, Hermes, Marks & Spencer і Jil Sander.


У березні Россі взяла участь в рекламній кампанії The Land of Women x The Dreslyn і представила нову колекцію пляжного одягу. У рекламі знімалася майже без макіяжу.


Нагадаємо, що свою кар'єру в світі моди Ясміна почала будувати, коли їй було вже за 40 -  всю свою молодість вона присвятила дітям.





















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?