Знаменита голлівудська актриса стала мамою вдруге
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Знаменита голлівудська актриса стала мамою вдруге

Знаменита голлівудська актриса стала мамою вдруге
Джерело:  Daily Mail

Голлівудська актриса Наталі Портман і її чоловік Бенжамен Мільпье стали батьками вдруге.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


35-річна Наталі народила дівчинку в одній із клінік Лос-Анджелеса. Дитинку назвали Амалією. Мама і новонароджена почувають себе добре, повідомив офіційний представник кінозірки.


Читайте також:  Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз" народила п'яту дитину: з'явилося перше фото


До речі, народила Наталі 22 лютого, але про це стало відомо тільки зараз. 25 лютого  Портман, яка номінувалася на Оскар-2017, заявила, що не зможе відвідати Independent Spirit Awards і 89-му церемонію вручення нагород премії "Оскар" через "свій стан". Всі ЗМІ вирішили, що вагітній актрисі просто важко.



Відзначимо, що Бенжамен і Наталі познайомилася в 2009 році на зйомках фільму "Чорний лебідь". 27 грудня 2010 року стало відомо, що закохані побралися і чекають дитину. Свій "оскар" за роль в «Чорному лебеді» Наталі отримувала з сильно округляється животиком.




14 червня 2011 року актриса народила хлопчика, якого назвали Алеф Портман-Мільпье, а 4 серпня 2012 року, пара одружилася. Зараз же в їхній родині з'явилася Амалія.


Вітаємо щасливих батьків з поповненням у сімействі!



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?